Samen zijn we de beste werkgever

5
Regiokantoren

1.500
Tevreden klanten

8,5
Klantenbeoordeling

50+
Specialisten

Over Persoonality

Samen zijn we de beste werkgever voor jouw medewerkers

Wij zijn een payrollbedrijf dat goed werkgeverschap bereikbaar maakt voor iedere ondernemer. Zo heb jij alle ruimte om te ondernemen. Want jij weet als geen ander waar je goed in bent en wat je beter aan anderen over kunnen laten. Net als wij. 
Lees hier hoe we alles goed regelen voor jou, en hier lees je hoe we alles goed regelen voor jouw medewerkers.

Altijd dichtbij 

Persoonality is samen met zusterbedrijf Timing uitzendbureau onderdeel van de PROMAN groep, een krachtige Europese familieonderneming die zich volledig richt op personeelsdiensten.  Samen met Timing hebben we de ambitie om de meest gewaardeerde regisseur van flexibele arbeid en payrolling te zijn.  Met Persoonality-vestigingen in Haarlem, Eindhoven, Zwolle, Enschede en Apeldoorn zijn we altijd dichtbij. 

Onze adviseurs helpen je graag

Wij staan met hele team van adviseurs, relatiebeheerders, juridische en verzuimspecialisten voor u klaar vanaf het moment dat u payroll leert kennen totdat u weer tijd heeft om te ondernemen. Samen slaan we de weg richting het ondernemen, samen zijn wij de beste werkgever. 
 

Veelgestelde vragen

Hoe zijn payroll kosten opgebouwd?
Payrolltarieven verschillen per payroller. Hoe zit dat precies? Wij leggen je meer uit over de opbouw van het payrolltarief, de kosten en de omrekenfactor. Lees verder
Hebben mijn payrollmedewerkers recht op scholing?
Jouw medewerkers hebben recht op scholing. Hoe dat precies zit, leggen we hier graag uit. Lees verder
Wat is de Persoonality cao?
Bij Persoonality zorgen we ervoor dat de arbeidsvoorwaarden van uw medewerkers goed geregeld zijn. Daarom bieden wij de Persoonality cao. Wij vertellen u hier wat dit inhoudt. Lees verder

Niet gevonden wat u zocht? Stuur ons een e-mail of kijk bij veelgestelde vragen

Verstuur uw vraag

Op zoek naar een payrollorganisatie?

Ontvang een offerte binnen 24 uur.

CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.