Kennisbank

Onze expertise delen we graag 

Het doel is om snel toegang te bieden tot relevante informatie om klanten te ondersteunen met vraagstukken omtrent Payroll en de rol die Persoonality daarin pakt.

Hoe bereken je het vakantiegeld?
Wetten en regels Hoe bereken je het vakantiegeld? Hoeveel vakantiegeld krijgen jouw medewerkers? Lees meer over hoe je het vakantiegeld kunt berekenen en wanneer het uitbetaald wordt.
Wettelijk minimumloon 2024
Wetten en regels Wettelijk minimumloon 2024 Hoe hoog is het minimumloon en met hoeveel procent gaat het in juli 2024 stijgen. Je leest er hier alles over.
6 tips over vakantiegeld
Wetten en regels 6 tips over vakantiegeld Grote kans dat jouw medewerkers tegen de zomerperiode bezig zijn met bedenken waaraan zij hun vakantiegeld uitgeven. Een fijn extraatje dat vakantiegeld, maar voor jou als werkgever misschien een zorg. We geven je belangrijke tips waar je aan moet denken.
De charme van imperfectie
Column De charme van imperfectie Berrie reflecteert op zijn ervaring bij restaurant Salú na het lezen van Aaf Brandt Corstius' boek "Gun iedere kabouter zijn eigen muts". Hij ontdekt dat imperfectie en menselijke connectie bij Salú belangrijker zijn dan perfectie en efficiëntie, wat hem inspireert in zijn schrijfwerk.
6 tips voor een optimale vakantieplanning
Werkgeversmerk 6 tips voor een optimale vakantieplanning Ga vandaag nog aan de slag met zes essentiële tips voor een efficiënte vakantieplanning . Van het stellen van een deadline voor verlofaanvragen tot het bepalen van minimale personeelsbehoeften tot het creëren van één overzichtelijk schema.
Wat is het verschil tussen wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen?
Wetten en regels Wat is het verschil tussen wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen? Hoe zit het precies met wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen in Nederland? Dit artikel biedt geeft je een heldere uitleg over het verschil tussen deze soorten vakantiedagen, wat het verjaringstermijnen is en wat de uitbetalingsregels zijn bij ontslag.
Alles over de nieuwe wet schijnzelfstandigheid bij ZZP’ers.
Wetten en regels Alles over de nieuwe wet schijnzelfstandigheid bij ZZP’ers. Het kabinet wil schijnzelfstandigheid bij ZZP'ers aanpakken met een nieuw wetsvoorstel. De plannen moeten nog worden goedgekeurd door de Tweede en Eerste Kamer. Lees hier meer informatie over de plannen.
Overbelast door regels: de zoveelste last voor de ondernemer
Column Overbelast door regels: de zoveelste last voor de ondernemer Het ondernemerschap in 2024 lijkt al complex genoeg te zijn, maar met elke nieuwe wet lijkt er een extra uitdaging bij te komen. In zijn nieuwste column deelt Berrie zijn perspectief op deze toenemende veranderingen en de impact die dit heeft op jou als ondernemer.
Vorige
1 2 3 4 5