Kennisbank

Onze expertise delen we graag 

Het doel is om snel toegang te bieden tot relevante informatie om klanten te ondersteunen met vraagstukken omtrent Payroll en de rol die Persoonality daarin pakt.

Hoe kun je geldzorgen herkennen en hulp bieden?
Werkgeversmerk Hoe kun je geldzorgen herkennen en hulp bieden?
Veranderingen in wet- en regelgeving voor Horecaondernemers vanaf 1 januari 2024
Wetten en regels Veranderingen in wet- en regelgeving voor Horecaondernemers vanaf 1 januari 2024
Kan dit niet veel korter?
Column Kan dit niet veel korter? "Kan dit niet veel korter?" was de reactie die Berrie kreeg op zijn laatste column. De kunst van het weglaten in het schrijven. Ontdek hoe Berrie tot de conclusie komt dat de kracht niet in het inkorten zit, maar in de volledigheid van het verhaal.
Meer dan een fooi
Column Meer dan een fooi Een kort gesprekje, een bedankje, hoe vaak krijg jij écht 'dankjewel' te horen? In de nieuwste column van Berrie vertelt hij over zijn vakantie in Saalbach Hinterglemm en hoe hij tot de realisatie kwam dat het tijd wordt dat we soms nog ondergewaardeerde beroepen, zoals de horeca, beter gaan waarderen.
Sorry schat, ik ben geen vakman!
Column Sorry schat, ik ben geen vakman! Ben jij ook een 'Zelf doen' type? Soms denken we dat we experts zijn in zaken waar we beter niet aan kunnen beginnen. Dat geldt ook voor het schilderavontuur van Berrie. In zijn nieuwste column lees je over zijn klusperikelen en ontdek je waarom sommige zaken beter aan specialisten overgelaten kunnen worden.
Voorwaarts, mars!
Column Voorwaarts, mars! Berrie vertelt over leiderschap en het ontwikkelen van vaardigheden en skills. En hij blikt terug op zijn diensttijd waarin hij als 18-jarige geselecteerd werd op basis van zijn skills in plaats van zijn CV. Lees hier zijn column.
Hé Boomer!
Column Hé Boomer! Als een man met een lange huwelijkservaring en vader van dochters in hun mid-twenties, reflecteert Berrie op de groeiende verschillen tussen generaties, zowel thuis als op de werkvloer. Hij benadert de uitdagingen die voortkomen uit technologische, sociale en culturele verschillen, en de waarde van openstaan voor elkaars perspectieven. Lees meer over zijn mooie en interessante verhalen die hij heeft om te vertellen.
Tips en tricks om nieuwe medewerkers te werven?
Werkgeversmerk Tips en tricks om nieuwe medewerkers te werven?
Vorige
1 2 3 4