Kennisbank

Onze expertise delen we graag 

Het doel is om snel toegang te bieden tot relevante informatie om klanten te ondersteunen met vraagstukken omtrent Payroll en de rol die Persoonality daarin pakt.

Wat is de betekenis van payroll?
Algemeen payroll Wat is de betekenis van payroll? Bij payroll neemt een payrollbedrijf het juridisch werkgeverschap over van een bedrijf, maar wat betekent het nou precies in? Lees meer over wat payroll inhoudt en hoe het jou als ondernemer kan ontlasten. Ontdek de voor en nadelen en wat zijn de kosten ervan.
Overbelast door regels: de zoveelste last voor de ondernemer
Column Overbelast door regels: de zoveelste last voor de ondernemer
De kracht van waardering: tips voor effectieve complimenten op de werkvloer
Werkgeversmerk De kracht van waardering: tips voor effectieve complimenten op de werkvloer
De kosten van payroll: alles wat je moet weten
Algemeen payroll De kosten van payroll: alles wat je moet weten Wat zijn eigenlijk de kosten van payroll? In dit artikel geven we je antwoord op alle vragen rondom payrollkosten. Waarom kiezen werkgevers voor payroll? Hoe zijn de kosten opgebouwd? En welke factoren spelen een rol bij het bepalen van de omrekenfactor?
Arbeidsrechtelijke risico's: hoe ga je om met arbeidsconflicten?
Werkgeversmerk Arbeidsrechtelijke risico's: hoe ga je om met arbeidsconflicten? Het aannemen van medewerkers brengt altijd risico's met zich mee, zoals het risico op een arbeidsconflict of ontslagprocedures. Een op de vijf werknemers heeft wel eens te maken gehad met een arbeidsconflict. Uit onderzoek is gebleken dat jaarlijks zeker 70.000 ziekmeldingen per jaar een gevolg zijn van een conflict op de werkvloer.
Bouw aan een aantrekkelijk werkgeversmerk met deze secundaire arbeidsvoorwaarden
Werkgeversmerk Bouw aan een aantrekkelijk werkgeversmerk met deze secundaire arbeidsvoorwaarden Met goede secundaire arbeidsvoorwaarden kun je je als werkgever het verschil maken. Door creatief en slim invulling te geven aan de secundaire arbeidsvoorwaarden onderscheid je je ten opzichte van je concurrenten en word je een aantrekkelijkere werkgever. Dit klinkt heel logisch, maar hoe doe je dit? Om je op weg te helpen hebben wij enkele tips voor je op een rij gezet.
Man Flu
Column Man Flu "Mannengriep, ook wel Man Flu", een bekend fenomeen waar de meningen flink over verdeeld zijn. Hatsjie! Als manager weet hij maar al te goed dat ziekte meer betekent dan alleen een collega missen. Er komen een hoop "moetjes" bij kijken. Die gedachte zette hem aan het denken: "Is dit inderdaad een “mannengriep”, moet ik doorwerken? Of doe ik er verstandig aan om me ziek te melden?"
Alles over de nieuwe wet schijnzelfstandigheid bij ZZP’ers.
Wetten en regels Alles over de nieuwe wet schijnzelfstandigheid bij ZZP’ers. Het kabinet wil schijnzelfstandigheid bij ZZP'ers aanpakken met een nieuw wetsvoorstel. De plannen moeten nog worden goedgekeurd door de Tweede en Eerste Kamer. Lees hier meer informatie over de plannen.
Vorige
1 2 3 4 5