Kennisbank

Onze expertise delen we graag 

Het doel is om snel toegang te bieden tot relevante informatie om klanten te ondersteunen met vraagstukken omtrent Payroll en de rol die Persoonality daarin pakt.

Hoe ga je om met arbeidsconflicten?
Algemeen payroll Hoe ga je om met arbeidsconflicten? Uit onderzoek is gebleken dat jaarlijks zeker 70.000 ziekmeldingen per jaar een gevolg zijn van een conflict op de werkvloer. Hoe ga je als werkgever om met conflicten op het werk en hoe doe je dit op een juridisch correcte manier? Onze collega's Berrie en Anne vertellen het je graag.
In 5 stappen starten met een payroll constructie
Algemeen payroll In 5 stappen starten met een payroll constructie Start je binnenkort met payrollen? Wat een heerlijk vooruitzicht dat je je dan weer helemaal kunt storten op de inhoud van je werk in plaats van het regelen van randzaken. We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt hoe de overstap naar payroll in de praktijk gaat. We leggen het graag aan je uit.
Het verschil tussen payrollen en uitzenden, wat moet je weten?
Algemeen payroll Het verschil tussen payrollen en uitzenden, wat moet je weten? Zodra je als ondernemer nieuw personeel nodig hebt sta je voor de keuze of je dit zelf wilt doen of dat je dit wilt uitbesteden. Het uitbesteden van deze werkzaamheden kan zowel aan een uitzend- als payrollbureau. Maar waarin verschilt hun dienstverlening eigenlijk van elkaar? Op deze vraag geven wij hieronder antwoord, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken.
Prinsjesdag: wat verandert er in 2024 op de arbeidsmarkt?
Algemeen payroll Prinsjesdag: wat verandert er in 2024 op de arbeidsmarkt? Hoewel het kabinet demissionair is, komt het toch met een reeks nieuwe maatregelen voor het komende jaar. Deze plannen gaan zeer waarschijnlijk gevolgen hebben voor de arbeidsmarkt. De belangrijkste wijzigingen hebben we opgesomd.