Kennisbank

Onze expertise delen we graag 

Het doel is om snel toegang te bieden tot relevante informatie om klanten te ondersteunen met vraagstukken omtrent Payroll en de rol die Persoonality daarin pakt.

6 tips voor een optimale vakantieplanning
Werkgeversmerk 6 tips voor een optimale vakantieplanning Ga vandaag nog aan de slag met zes essentiële tips voor een efficiënte vakantieplanning . Van het stellen van een deadline voor verlofaanvragen tot het bepalen van minimale personeelsbehoeften tot het creëren van één overzichtelijk schema.
Hoe kun je geldzorgen herkennen en hulp bieden?
Werkgeversmerk Hoe kun je geldzorgen herkennen en hulp bieden? Één op de drie huishoudens in Nederland heeft moeite om maandelijks rond te komen. Geldzorgen kunnen mentaal een zware last zijn. Je kunt als werkgever een belangrijke bijdrage leveren in het voorkomen en oplossen van geldzorgen. Hoe je dit concreet doet, daar helpen we je graag bij.
Tips en tricks om nieuwe medewerkers te werven?
Werkgeversmerk Tips en tricks om nieuwe medewerkers te werven? In de aanhoudende krappe arbeidsmarkt is het vinden van geschikte medewerkers een hele klus. Er zijn meer vacatures dan beschikbare werknemers, het is meer dan ooit belangrijk om op te vallen. Maar welke tools kun je het beste gebruiken en wat zijn andere goede wervingsmethoden? Hier zijn enkele belangrijke tips.
Kunstmatige intelligentie op de arbeidsmarkt: kansen en uitdagingen voor werkgevers
Werkgeversmerk Kunstmatige intelligentie op de arbeidsmarkt: kansen en uitdagingen voor werkgevers Werkgevers over de hele wereld worden geconfronteerd met de uitdaging om zich aan te passen aan de nieuwe realiteit met kunstmatige intelligentie (AI) en het benutten van de mogelijkheden ervan. In dit artikel bespreken we de kansen en uitdagingen die we zien van kunstmatige intelligentie en de impact die het heeft op de arbeidsmarkt.
Het belang van onboarding bij payroll: tips en voordelen
Werkgeversmerk Het belang van onboarding bij payroll: tips en voordelen Benieuwd hoe de onboarding bij een payrollorganisatie gaat? We leggen het graag aan je uit en geven je tips en tricks voor een succesvolle onboarding.
Hoe zorg je dat medewerkers zich gewaardeerd voelen?
Werkgeversmerk Hoe zorg je dat medewerkers zich gewaardeerd voelen? Jezelf onderscheiden met een sterk employer brand (werkgeversmerk), is crucialer dan ooit in de huidige krappe arbeidsmarkt. Met een sterk werkgeversmerk val je meer op en lukt het beter om talent aan te trekken, te binden én te behouden.
Hoe ChatGPT helpt om de perfecte kandidaat te zoeken
Werkgeversmerk Hoe ChatGPT helpt om de perfecte kandidaat te zoeken ChatGPT kan je helpen om de zoektocht naar nieuwe medewerkers te vergemakkelijken. Wat het is en hoe het jou kan helpen, dat vertellen we je graag.  
Metaal- en elektrotechnieksector loopt voorop met skillspaspoort
Werkgeversmerk Metaal- en elektrotechnieksector loopt voorop met skillspaspoort De cao Metalektro is één van de eerste cao’s die de invoering en het gebruik van een skillspaspoort vastlegt. Hiermee loopt de branche voorop in de arbeidsmarkt. Lees hier waarom het invoeren van dit skillpaspoort loont.
Vorige
1 2