Al jouw werkzaken goed geregeld

Onze voordelen voor payrollmedewerkers

100% Pensioen
vanaf dag 1

24/7 Inzicht
in alle gegevens

150+
Online trainingen

Binnen 24 uur 
antwoord

Payrollinformatie voor medewerkers

Samen met onze klanten, allemaal ondernemers, zorgen we voor het belangrijkste kapitaal van ieder bedrijf: de medewerkers. We zorgen niet alleen dat het allemaal goed voor elkaar is, maar dat we ook goed voor elkaar zijn.  In onze ogen verdient iedereen een goede werkplek waar aandacht is voor elkaar. 

Informatie voor medewerkers

Werk jij via Persoonality en heb je een vraag over jouw werk, vakantiegeld, je loon of ziektemelding? Log dan in op Jop, daar regel jij al je werkzaken met ons. Ook vind je hier de directe contactgegevens van jouw contactpersoon bij Persoonality. 

Login Jop
 

Over payroll 

Heeft jouw werkgever het wel eens over payroll gehad en wil je weten wat dit voor jou inhoudt? Dat leggen we je graag uit. Payroll betekent letterlijk: loonlijst. Via een opdrachtovereenkomst nemen wij het juridisch werkgeverschap over van jouw werkgever. Al zijn medewerkers komen bij ons op de loonlijst. Wij lenen jou vanaf dat moment uit aan jouw werkgever. Op de werkvloer verandert er voor jou niets. Jouw collega's, je leidinggevende, je werkzaamheden; alles blijft hetzelfde. Wat wel verandert is dat je je loon van ons ontvangt en je voor vragen over werkzaken contact opneemt met ons.

Het grote voordeel van payroll voor jouw werkgever is dat hij zaken als de loonadministratie, salarisuitbetalingen, contractbeheer en dergelijke niet meer hoeft te doen. Zo heeft hij of zij meer tijd en aandacht voor jou en je collega's en om de zaken op de werkvloer goed te regelen.  Meer weten? Hier lees je wat de voordelen en de nadelen zijn van payroll voor medewerkers. 

Onze voordelen voor payrollmedewerkers

100% Pensioen
vanaf dag 1

24/7 Inzicht
in alle gegevens

150+
Online trainingen

Binnen 24 uur 
antwoord

Zijn er nadelen van payroll voor medewerkers?

We zetten de zes meestgehoorde opmerkingen over payroll voor je op een rij.

Veelgestelde vragen over payroll van medewerkers

Wat is de Persoonality cao?
Bij Persoonality zorgen we ervoor dat de arbeidsvoorwaarden van uw medewerkers goed geregeld zijn. Daarom bieden wij de Persoonality cao. Wij vertellen u hier wat dit inhoudt. Lees verder
Hoeveel vestigingen heeft Persoonality?
Persoonality heeft 5 locaties. De locaties en adressen vindt u op de contactpagina. Lees verder

Staat jouw vraag er niet tussen en werk je al via Persoonality? Log dan in op Jop.

Verstuur uw vraag

Werk je al via Persoonality?

En heb je een vraag over bijvoorbeeld ziekmelding of je loonstrook? Kijk dan in Jop.

CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.