Wat je wilt weten over payroll

Een jonge vrouw met een blonde bos krullen en kijkt lachend in de camera

Wat je wilt weten over payroll.

Als werkgever kun je ervoor kiezen om de verplichtingen die bij het werkgeverschap horen uit te besteden. Wij als payrollbedrijf ontzorgen je door het juridisch werkgeverschap van je over te nemen. Door samen te werken verdelen we de taken. Jij stelt je team samen, daarna nemen wij alle HR-zaken van je over. We zorgen dat je al jouw personeelskosten per periode inzichtelijk hebt. Hierdoor kan jij je focussen op het ondernemen. Zo zijn we samen de beste werkgever.

Deze zaken nemen we over

Door jouw medewerkers formeel in dienst te nemen, worden wij hun juridisch werkgever. We nemen de arbeidsrechtelijke risico's over bij bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of het wegvallen van werkzaamheden. Ook het contact met instanties zoals de belasting- en arbodienst regelen wij. Net als alles rondom scholing en pensioen voor jouw medewerkers. Zo zorgen wij samen dat alles goed geregeld is voor jou en jouw medewerkers. Dit bespaart je tijd en geeft je financiële rust en zekerheid.

  • Contractbeheer en verloning
  • Personeels- en salarisadministratie
  • Overname van arbeidsrechtelijke risico's
  • Advies en begeleiding bij ziekteverzuim, arbeidsconflicten en juridische zaken

Jij behoudt de controle

Jonge vrouw met bruin lang haar staat met gekruiste armen en kijkt lachend in de camera met op de achtergrond een Persoonality vestiging

Jij behoudt de controle

Door samen te werken verdelen wij de taken. Jij kent jouw bedrijf het allerbest. De werving en selectie van medewerkers en de dagelijkse aansturing doe je dan ook zelf. Wij richten ons op de uitvoering van de administratieve en juridische werkgeverstaken. En we zijn graag jouw kennispartner op het gebied van HR. Een heel team van adviseurs, relatiebeheerders, juridische en verzuimspecialisten staat voor je klaar. Zo vullen we elkaar perfect aan.

Zo versterken wij elkaar

Zo versterken wij elkaar

"Mijn grootste pijnpunt was gewoon echt mijn eigen onwetendheid. Waarbij ik niet wist waar ik moest beginnen met zoeken. Denk dan aan cao’s, ziekteverzuim ik had echt geen idee. Dus vandaar uit kwam wel de wens om professionals te zoeken die dat wel weten. De samenwerking met Persoonality heeft ons een enorme tijdsbesparing en professionaliteitsslag opgeleverd omdat we zelf nooit zoveel hadden kunnen weten over alle HR zaken." 

- Peter Doornbos, eigenaar Fietskoeriers

Lees meer over

Payroll bij Persoonality

Persoonality is jouw HR-kennispartner, samen bouwen we een sterk werkgeversmerk.

Over Persoonality

Wij willen goed werkgeverschap bereikbaar maken voor iedere ondernemer.

Klantverhalen

We zijn trots op onze klanten. Wil je weten hoe zij de samenwerking met ons ervaren?

Onze kennisbank

Actueel nieuws, inzichten en handige tips om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wij denken
graag
met je mee