Stap over naar de collectieve zorgverzekering via Persoonality!

Je zorgverzekering is elke maand een grote hap uit je budget. Maar bezuinigen op je gezondheid? Dat vinden we niet zo’n goed idee. We hebben er als organisatie allemaal belang bij dat jij en je gezin gezond zijn. Daarom hebben wij (net als andere jaren) voor alle medewerkers, zijn of haar partner en kinderen een afspraak gemaakt met een tweetal grote zorgverzekeraars; Menzis en Zilveren Kruis.

Bij Menzis zijn de kortingen in 2017 al verhoogd naar 10% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekeringen. Bij Zilveren Kruis zijn 3 extra fysiobehandelingen meeverzekerd. Zie voor een overzicht van de kortingen onderstaand schema:

Zorgvergelijker

Hapré Zorg & Inkomen stelt speciaal voor medewerkers van Persoonality een online Zorgvergelijker beschikbaar. De Zorgvergelijker is een eenvoudige en effectieve manier om je huidige verzekering te vergelijken met de collectieve aanbiedingen en kortingen via Persoonality. Bekijk de Zorgvergelijker voor Persoonality middels onderstaande button.

Vergelijk hier jouw zorgverzekering


Aanmelden

Ben je al bij Zilveren Kruis of Menzis verzekerd en wil je gebruik maken van het collectief via Persoonality, dan kun je je eenvoudig aanmelden op de volgende manieren:
• Via de Zorgvergelijker;
• Via de site van Zilveren Kruis of Menzis. Klik op mijn Zilveren Kruis of mijn Menzis. Hier kun je inloggen en je aanmelden bij het collectief;
• Door een mail te sturen naar adg@hapre.nl met je verzekerdennummer, naam en adresgegevens. Hapré Zorg & Inkomen zorgt dan voor de overstap naar het collectief.
 
Collectiviteitsnummer Zilveren Kruis: 207081335
Collectiviteitsnummer Menzis: 48833
 
Let op: Ben je al verzekerd via een collectief van Persoonality, dan hoef je niets te doen en krijg je automatisch de vernieuwde kortingen en voorwaarden van 2018.
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'persoonlijk'.