Stap over naar de collectieve zorgverzekering via Persoonality!

Je zorgverzekering is elke maand een grote hap uit je budget. Maar bezuinigen op je gezondheid? Dat vinden we niet zo’n goed idee. We hebben er als organisatie allemaal belang bij dat jij en je gezin gezond zijn. Daarom hebben wij (net als andere jaren) voor alle medewerkers, zijn of haar partner en kinderen een afspraak gemaakt met een tweetal grote zorgverzekeraars; Menzis en VGZ.

Er zijn wel wat veranderingen ten opzichte van vorig jaar. De collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis stopt per 1 januari 2019. Wij hebben een nieuw collectief contract gesloten met VGZ. Zo kun je blijven genieten van een collectieve korting op je zorgverzekering. Voor meer informatie over de scherpe premie die je via Persoonality bij VGZ kunt krijgen, kun je kijken op: vgz.nl/persoonality. Hier staan alle premies en aanvullende dekkingen vermeld.

Overzicht kortingen en premies
Bij Menzis zijn de kortingen verhoogd naar 10% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekeringen. Daarnaast krijg je 15% korting op de tand dekking. De basisverzekering bij Menzis kost dan €109.

Bij VGZ krijg je 10% korting op de basisverzekering, 15% korting op de aanvullende verzekering en 10% korting op de tanddekking. De basisverzekering bij VGZ kost dan €108,85. Extra voordelen bij VGZ zijn o.a. extra fysiotherapiebehandelingen en vergoeding voor mantelzorg die meeverzekerd zijn. Zie voor een overzicht van de kortingen onderstaand schema:

Bedrijfsvergelijker

Hapré Zorg & Inkomen stelt speciaal voor medewerkers en payrollkrachten van Persoonality een online Bedrijfsvergelijker beschikbaar. De Bedrijfsvergelijker is een eenvoudige en effectieve manier om je huidige verzekering te vergelijken met de collectieve aanbiedingen en kortingen via Persoonality. Bekijk de Bedrijfsvergelijker voor Persoonality middels onderstaande button.

Vergelijk hier jouw zorgverzekering


Aanmelden

Je kunt je op verschillende manieren voor dit collectief aanmelden:

• Via de Bedrijfsvergelijker;
• Direct via de website van Menzis of VGZ;
• Door een mail te sturen naar adg@hapre.nl met je naam en verzekerdennummer. Hapré Zorg & Inkomen zorgt dan voor de overstap naar het collectief.

Let op:
• Ben je al verzekerd via een collectief van Timing, dan hoef je niets te doen en krijg je automatisch de vernieuwde kortingen en voorwaarden van 2019.
• Ben je al verzekerd bij Menzis of VGZ, maar maak je nog geen gebruik van de collectiviteitskorting? Geef dan je collectiviteitsnummer door aan Menzis (nummer 57225) of VGZ (nummer 87715790). Voor VGZ kun je dit hier doen. Alleen de verzekeringnemer kan de collectiviteit toevoegen of wijzigen.

Vragen?

Heb je vragen over deze collectiviteitsregeling via Hapré of vragen of de verzekeringen? Neem dan contact op middels onderstaande contactgegevens.

Hapré: info@hapre.nl
Menzis: www.menzis.nl/klantenservice
VGZ: www.vgz.nl/klantenservice
Zilveren Kruis (als je vragen hebt over het stoppen van de collectiviteit): www.zk.nl/contact
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.