payroll voor werkgevers

Voor ondernemers die weer willen ondernemen


 Ontdek alle voordelen

Voor ondernemers die weer willen ondernemen

Payroll via Persoonality: één contact voor al uw HR-diensten. Zodat u weer tijd heeft om te ondernemen.

 Ontdek alle voordelen

Onze voordelen voor ondernemers

Ontdek het gemak van payroll


Meer tijd voor uw onderneming

Kiezen voor payroll betekent kiezen voor gemak, flexibiliteit en goed werkgeverschap. Door als bedrijf uw medewerkers onder te brengen bij Persoonality, wordt u volledig ontzorgd. U draagt het volledige juridische werkgeverschap aan ons over. Alle risico's die u bij het ondernemen heeft – denk aan loondoorbetaling bij ziekte of ontslag – nemen wij voor onze rekening. Naast dit soort arbeidsrechtelijke risico’s hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratie, salarisbetalingen en zaken als loonbelasting, sociale lasten en pensioenpremies. Daardoor houdt u meer tijd over om te doen waar u goed in bent: ondernemen!

Payroll bij Persoonality


Flexibiliteit en minder risico’s

Met Persoonality payroll kunt u medewerkers drie tijdelijke contracten in drie jaar bieden. Zo heeft u meer flexibiliteit. Daar komt nog bij dat u minder financiële risico’s loopt, want wij nemen uw personeel formeel in dienst. Vanzelfsprekend blijft u zelf verantwoordelijk voor de werving, selectie en dagelijkse aansturing van medewerkers. Met zaken als contractbeheer, verloning, personeels- en salarisadministratie of contact met instanties als de Belasting- of arbodienst hoeft u zich niet meer bezig te houden als u kiest voor payroll van Persoonality. Alle arbeidsrechtelijke risico’s, zoals loondoorbetaling bij ziekte of ontslag van een medewerker nemen we eveneens van u over. Zo ondersteunen we bij de opbouw van een personeelsdossier of bij het juridisch afhandelen van ontslag.
Wilt u meer weten? Lees wat payroll is en welke payroll voordelen Persoonality te bieden heeft.

Dit is Persoonality


Betrouwbare partner met jarenlange ervaring

We nemen administratieve, financiële en juridische lasten én risico’s van uw personeel op ons. Zo maakt Persoonality ondernemen makkelijker. Ons team van adviseurs, relatiebeheerders, juridische en verzuimspecialisten heeft jarenlange ervaring en is meervoudig gecertificeerd. Als HR-partner staan wij u bij in het werkgeverschap en alles wat daarbij hoort. Dankzij onze Persoonality cao voor payrollkrachten zijn medewerkers verzekerd van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat payrollmedewerkers dezelfde voorwaarden en rechten als andere medewerkers hebben, blijft de band tussen u en uw personeel sterk. Bovendien is er de optie tot het volgen van gratis online trainingen en cursussen. Daar plukt iedereen de vruchten van!
Benieuwd hoe een overstap in zijn werk gaat? Zo kunt u in 5 stappen starten met payroll.

Bereken uw besparing

Eenvoudig en online uw tarief berekenen

Bereken nu
 

 Bart Rousseau - Payroll Adviseur
Overstappen op payroll in 5 stappen.
Zo werkt 't.

U overweegt om te payrollen. Maar hoe gaat zo'n overstap? Wat betekent het voor uw medewerkers? Adviseur Bart Rousseau en Relatiebeheerder Esther Lammers vertellen u hoe een overstap naar Persoonality in zijn werk gaat.

Op zoek naar een payrollorganisatie?

Ontvang een offerte binnen 24 uur.

Hier helpen we u ook mee:

Hoe zijn payroll kosten opgebouwd?
Payrolltarieven verschillen per payroller. Hoe zit dat precies? Wij leggen u meer uit over de opbouw van het payrolltarief, de kosten en de omrekenfactor. Lees verder
Hebben mijn payrollmedewerkers recht op scholing?
Net als vaste medewerkers, hebben uw payrollmedewerkers recht op scholing. Hoe dat precies zit, leggen we u hier uit. Lees verder
Wat is het verschil tussen een payroller en uitzendbureau?
Het komt regelmatig voor dat payroll op één hoop wordt gegooid en verward met uitzenden. Toch zijn payroll en uitzenden niet hetzelfde! We leggen u eenvoudig het verschil uit tussen deze twee vormen. Lees verder

Staat uw vraag er niet bij? Kijk hier of Stuur ons een e-mail

Verstuur uw vraag

Is payrolling iets voor u?

Test in één minuut of payroll bij u en uw bedrijf past.

CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.