Voor ondernemers die weer willen ondernemen

Onze voordelen voor ondernemers

8,5
Klantenbeoordeling

1.500
Tevreden klanten

24/7 Inzicht
in alle gegevens

50+
Specialisten

Payrolling bij Persoonality

Ons verhaal is het verhaal van ondernemers. Mensen met lef. Die niet zijn blijven dromen, maar het daadwerkelijk zijn gaan doen. Soms van de ene op de andere dag. Soms na lang wikken en wegen. Allemaal met een eigen verhaal, maar met dezelfde rode draad. In ieder verhaal is een hoofdrol weggelegd voor de medewerkers.

Jouw medewerkers zijn goud waard. Je verwacht veel van ze. En natuurlijk wil je dan dat alle zaken voor hen ook dik in orde zijn.  Maar je wilt ook niet teveel tijd kwijt zijn aan administratieve taken én je werkgeversrisico's beperken. Door samen te werken met Persoonality verdelen we de taken. Jij stelt je team samen, daarna nemen wij alle HR-zaken van jou over.  
 

Hier begint ons werk

Allereerst zorgen we samen dat de basis goed voor elkaar is: het juridisch werkgeverschap en alles wat hierbij komt kijken. Wij nemen alle administratieve en juridische werkgeverstaken van je over en zijn jouw kennispartner op het gebied van HR. Maar hier stopt het voor ons niet. Wij gaan verder. 
 

Hier gaan wij verder 

Bij ons draait het om goed voor elkaar zijn. In onze ogen verdient iedere werknemer een goede werkgever, een werkplek waar aandacht is voor elkaar. Net als dat jij goede werknemers verdient die zich écht verbonden voelen met jouw bedrijf. ​Goed voor elkaar zijn, dat is waar het bij ons om draait.  
 

Samen de beste werkgever 

Samen zijn we de beste werkgever voor jouw medewerkers. Jij kent je bedrijf het allerbeste. De werving en selectie van medewerkers en de dagelijkse aansturing doe je dan ook zelf. Want jij weet als geen ander waar je goed in bent en wat je beter aan anderen over kunnen laten. Net als wij.   
 

Onze voordelen voor ondernemers

8,5
Klantenbeoordeling

24/7 Inzicht in jouw management informatie

24/7 Inzicht
in alle gegevens

50+
Specialisten

Op zoek naar een payrollorganisatie?

Ontvang een offerte binnen 24 uur.

Hier helpen we je ook graag mee:

Hoe zijn payroll kosten opgebouwd?
Payrolltarieven verschillen per payroller. Hoe zit dat precies? Wij leggen je meer uit over de opbouw van het payrolltarief, de kosten en de omrekenfactor. Lees verder
Hebben mijn payrollmedewerkers recht op scholing?
Jouw medewerkers hebben recht op scholing. Hoe dat precies zit, leggen we hier graag uit. Lees verder
Wat is het verschil tussen een payroller en uitzendbureau?
Het komt regelmatig voor dat payroll op één hoop wordt gegooid en verward met uitzenden. Toch zijn payroll en uitzenden niet hetzelfde! We leggen u eenvoudig het verschil uit tussen deze twee vormen. Lees verder

Staat je vraag er niet bij? Kijk hier of Stuur ons een e-mail

Verstuur uw vraag

Is payrolling iets voor jou?

Test in één minuut of payroll bij jou en jouw bedrijf past.

CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.