Payroll in Almelo

Almelo is de waterstad van Twente en de groenste stad van Overijssel. De ‘longen’ van Almelo reiken tot in de binnenstad. Waar Almelo nu veelal gezien wordt als een bescheiden stad, bestond het al in de 11e eeuw en was het dankzij de ligging een goed handelscentrum waarbij vooral de textielindustrie opbloeide. De Wevershuisjes zijn hiervan nog een mooi kenmerk, maar ook de directe omgeving van Almelo is zeer in trek.
 
Er zijn dus genoeg redenen om je als werkgever te vestigen in het groene Almelo. Bevindt jouw bedrijf zich ook in Almelo en werk je veel met studenten in parttime functies? Heb je veel seizoenskrachten in dienst of moet je simpelweg vaak nieuw personeel aannemen? Dan weet je als geen ander hoeveel je moet regelen voor medewerkers. Denk aan het opstellen van contracten, jeugdlonen, urenregistratie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je zou bijna vergeten te doen waar je zo goed in bent: ondernemen! Maar dat hoeft niet meer als je start met payroll in Almelo via Persoonality.

Jouw voordeel met payroll in Almelo

Het opstellen van contracten, salarisadministratie, alle andere zaken die we hebben opgesomd en meer nemen we voor je uit handen. Wat nog meer? Wat dacht je van:
 

  • Contractbeheer en verloning
  • Contact met instanties zoals de Arbodienst
  • Arbeidsrechtelijke risico’s

Niet alleen verminderen we de administratieve lastendruk, we nemen ook risico’s over zoals loondoorbetaling bij ziekte. Dit komt omdat medewerkers bij ons op de loonlijst komen te staan waardoor wij fungeren als de juridische werkgever. Jij blijft gewoon verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van je medewerkers evenals de werving en selectie. Wij zijn er vooral om je te ontzorgen en helpen wanneer je dit graag wilt. Met onze jarenlange kennis en ervaring, bieden we je gemak, meer flexibiliteit, goed werkgeverschap en minder risico’s. Zo heb jij meer werkplezier!
 

Past payroll in Almelo bij mijn bedrijf?

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is payroll een uitstekende oplossing voor zowel vaste als tijdelijke medewerkers. Persoonality’s payroll is er voor iedereen. Payrollmedewerkers krijgen dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechten als vaste medewerkers. Zo waarborgen we dat de band tussen werknemers onderling goed blijft. Payroll kan ook de band tussen jou en jouw medewerkers versterken. Omdat jij je kunt focussen op de bedrijfsvoering en zo actief op de vloer aanwezig kunt zijn.
Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is, payroll in Almelo is een goede oplossing voor iedereen.
 

Neem contact met ons op

Al meer dan 1500 ondernemers in heel Nederland gingen je voor en payrollen via Persoonality. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of payroll in Almelo geschikt is voor jouw bedrijf? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan, we helpen je graag!

Jouw payrolladviseur in Almelo

Boll
Boll
Erik Boll Adviseur
Ik werk al meer dan 20 jaar voor Persoonality. Waarom? Omdat ik weet dat ik mijn klanten een transparante en professionele dienstverlening kan bieden.
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.