Payroll in Assen

De Drentse hoofdstad Assen is een geweldig uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige natuurgebieden. Assen is goed bereikbaar en in de omgeving valt veel te beleven. De mooiste fietsroutes, het Drents Museum met als trekpleister de reconstructie van het gezicht van een 2000 jaar oud veenlijk. En de binnenhaven waar het geod toeven is voor een hapje en een drankje.

Er zijn genoeg redenen om je als werkgever te vestigen in het mooie Assen. Bevindt jouw bedrijf zich ook in Assen en werk je veel met studenten in parttime functies? Heb je veel seizoenskrachten in dienst of moet je simpelweg vaak nieuw personeel aannemen? Dan weet je als geen ander hoeveel je moet regelen voor medewerkers. Denk aan het opstellen van contracten, jeugdlonen, urenregistratie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je zou bijna vergeten te doen waar je zo goed in bent: ondernemen! Maar dat hoeft niet meer als je start met payroll in Assen via Persoonality.

Jouw voordeel met payroll in Assen

Het opstellen van contracten, salarisadministratie, alle andere zaken die we hebben opgesomd en meer nemen we voor je uit handen. Wat nog meer? Wat dacht je van:
 

  • Contractbeheer en verloning
  • Contact met instanties zoals de Arbodienst
  • Arbeidsrechtelijke risico’s

Niet alleen verminderen we de administratieve lastendruk, we nemen ook risico’s over zoals loondoorbetaling bij ziekte. Dit komt omdat jouw medewerkers bij ons op de loonlijst komen te staan waardoor wij fungeren als de juridische werkgever. Jij blijft gewoon verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw medewerkers evenals de werving en selectie. Wij zijn er vooral om je te ontzorgen en helpen als je dit graag wilt. Met onze jarenlange kennis en ervaring, bieden we je gemak, meer flexibiliteit, goed werkgeverschap en minder risico’s. Zo heb jij meer werkplezier!
 

Past payroll in Assen bij mijn bedrijf?

Of je nou net start of al jarenlang een gevestigd naam bent. Persoonality’s payroll is er voor iedereen. Payrollmedewerkers krijgen dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechten als jouw vaste medewerkers. Zo waarborgen we dat de band tussen werknemers onderling goed blijft. En in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is payroll ook een uitstekende oplossing voor jouw vaste medewerkers. Sterker nog, omdat jij je kunt focussen op de bedrijfsvoering en actief op de vloer aanwezig kunt zijn, wordt de band tussen jou en jouw medewerkers alleen maar sterker. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is, payroll in Assen is een goede oplossing voor iedereen.
 

Neem contact met ons op

Al meer dan 1500 ondernemers in heel Nederland gingen je voor en payrollen via Persoonality. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of payroll in Assen geschikt is voor jouw bedrijf? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan, we helpen je graag verder!

Jouw payrolladviseur in Assen

Lammers
Lammers
Esther Lammers Payroll adviseur
Heb je ook behoefte aan iemand die al jouw HR zaken oplost? Neem gerust, geheel vrijblijvend contact met mij op, ik denk graag met je mee.
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.