Payroll in Assen

De Drentse hoofdstad Assen is een geweldig uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige natuurgebieden. Assen is goed bereikbaar en in de omgeving valt veel te beleven. De mooiste fietsroutes, het Drents Museum met als trekpleister de reconstructie van het gezicht van een 2000 jaar oud veenlijk. En de binnenhaven waar het geod toeven is voor een hapje en een drankje.

Er zijn genoeg redenen om je als werkgever te vestigen in het mooie Assen. Bevindt uw bedrijf zich ook in Assen en werkt u veel met studenten in parttime functies? Heeft u veel seizoenskrachten in dienst of moet u simpelweg vaak nieuw personeel aannemen? Dan weet u als geen ander hoeveel u moet regelen voor medewerkers. Denk aan het opstellen van contracten, jeugdlonen, urenregistratie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. U zou bijna vergeten te doen waar u zo goed in bent: ondernemen! Maar dat hoeft niet meer als u start met payroll in Assen via Persoonality.

Uw voordeel met payroll in Assen

Het opstellen van contracten, salarisadministratie, alle andere zaken die we hebben opgesomd en meer nemen we voor u uit handen. Wat nog meer? Wat dacht u van:
 

  • Contractbeheer en verloning
  • Contact met instanties zoals de Arbodienst
  • Arbeidsrechtelijke risico’s

Niet alleen verminderen we de administratieve lastendruk, we nemen ook risico’s over zoals loondoorbetaling bij ziekte. Dit komt omdat medewerkers bij ons op de loonlijst komen te staan waardoor wij fungeren als de juridische werkgever. U blijft gewoon verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van uw medewerkers evenals de werving en selectie. Wij zijn er vooral om u te ontzorgen en helpen als u dit graag wilt. Met onze jarenlange kennis en ervaring, bieden we u gemak, meer flexibiliteit, goed werkgeverschap en minder risico’s. Zo heeft u meer werkplezier!
 

Past payroll in Assen bij mijn bedrijf?

Of u nu net start of al jarenlang een gevestigd naam bent. Persoonality’s payroll is er voor iedereen. Payrollmedewerkers krijgen dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechten als uw vaste medewerkers. Zo waarborgen we dat de band tussen werknemers onderling goed blijft. En in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is payroll ook een uitstekende oplossing voor uw vaste medewerkers. Sterker nog, omdat u zich kunt focussen op de bedrijfsvoering en actief op de vloer aanwezig kunt zijn, wordt de band tussen u en uw medewerkers alleen maar sterker. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, payroll in Assen is een goede oplossing voor iedereen.
 

Neem contact met ons op

Al meer dan 1500 ondernemers in heel Nederland gingen u voor en payrollen via Persoonality. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten of payroll in Assen geschikt is voor uw bedrijf? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan, we helpen u graag verder!

Uw payrolladviseur in Assen

Lammers
Lammers
Esther Lammers Relatiebeheerder
Ik neem de financiele, juridische en administratieve werkgeverstaken van u over.
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.