Payroll in Groningen

Jonge vrouw met kort bruin haar, draagt een bril en lacht in de camera

Payroll in Groningen.

Wanneer je medewerkers in dienst hebt wordt je geconfronteerd met een hoop administratief regelwerk. Van het opstellen van contracten tot het beheren van salarisadministratie, urenregistratie, verzekeringen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je zou bijna vergeten te doen waar je zo goed in bent: ondernemen! Laat je HR-zaken aan ons over en bespaar tijd en geld. 

Wij spreken dezelfde taal

Wij spreken dezelfde taal!

Wij begrijpen als geen ander dat het regelen van alle administratie en het bijhouden van wetten en regels aardig wat van je tijd kost. Als werkgever kun je ervoor kiezen om de verplichtingen die bij het werkgeverschap horen uit te besteden. Wij als payrollbedrijf ontzorgen je door het juridisch werkgeverschap van je over te nemen. We nemen alle administratieve rompslomp en de arbeidsrechtelijke risico's van je over zoals bijvoorbeeld het opmaken van arbeidsovereenkomsten en de werkzaamheden bij arbeidsongeschiktheid. 

Jouw voordeel met payroll in Groningen

Door samen te werken verdelen wij de taken. Je blijft gewoon verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw medewerkers evenals de werving en selectie. Wij richten ons op de uitvoering van de administratieve en juridische werkgeverstaken en zijn jouw kennispartner op het gebied van HR. Dit bespaart je tijd en geeft je rust en zekerheid en zorgt ervoor dat jij kan doen waar je goed in bent, ondernemen! Wij nemen taken uit handen, zoals:

 

  • Personeels- en salarisadministratie
  • Contractbeheer en verloning
  • Overname van arbeidsrechtelijke risico's
  • Contact met instanties zoals de arbodienst
  • Advies en begeleiding bij ziekteverzuim, arbeidsconflicten en juridische zaken

Alles goed geregeld voor jou!

Alles goed geregeld voor jou!

Al meer dan 25 jaar ondersteunen we ondernemers zoals jij. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of payroll geschikt is voor jouw bedrijf? Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Laat je gegevens achter, dan neemt Esther contact met je op.