Payroll in Deventer

Hanzestad Deventer is bekend om evenementen als Deventer op Stelten, de boekenmarkt (groottse van Europa) en het Dickens Festijn. In het Bergkwartier waan je je zo in de de middeleeuwse sferen. Maar ouderwets is Deventer zeker niet, de Walstraat staat bekend om zijn vele speciaalzaken, op de Brink vind je de hipste eettenten en in de zomer zijn er allerlei festivals te bezoeken.

In Deventer is het goed ondernemen. De stad is uitstekend te bereiken via weg, rail en water en is een echte netwerkstad, waar ondernemers elkaar steeds makkelijker vinden.
Er zijn dus genoeg redenen om je als werkgever te vestigen in Deventer.

Bevindt jouw bedrijf zich ook in Deventer en werk je veel met studenten in parttime functies? Heb je veel seizoenskrachten in dienst of moet je simpelweg vaak nieuw personeel aannemen? Dan weet je als geen ander hoeveel je moet regelen voor medewerkers. Denk aan het opstellen van contracten, jeugdlonen, urenregistratie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je zou bijna vergeten te doen waar je zo goed in bent: ondernemen! Maar dat hoeft niet meer als  je start met payroll in Deventer via Persoonality.

Jouw voordeel met payroll in Deventer

Het opstellen van contracten, salarisadministratie, alle andere zaken die we hebben opgesomd en meer nemen we voor je uit handen. Wat nog meer? Wat dacht je van:
 

  • Contractbeheer en verloning
  • Contact met instanties zoals de Arbodienst
  • Arbeidsrechtelijke risico’s

Niet alleen verminderen we de administratieve lastendruk, we nemen ook risico’s over zoals loondoorbetaling bij ziekte. Dit komt omdat medewerkers bij ons op de loonlijst komen te staan waardoor wij fungeren als de juridische werkgever. Jij blijft gewoon verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw medewerkers evenals de werving en selectie. Wij zijn er vooral om je te ontzorgen en helpen als je dit graag wilt. Met onze jarenlange kennis en ervaring, bieden we je gemak, meer flexibiliteit, goed werkgeverschap en minder risico’s. Zo heb je meer werkplezier!
 

Past payroll in Deventer bij mijn bedrijf?

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is payroll een uitstekende oplossing voor zowel vaste als tijdelijke medewerkers. Persoonality’s payroll is er voor iedereen. Payrollmedewerkers krijgen dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechten als vaste medewerkers. Zo waarborgen we dat de band tussen werknemers onderling goed blijft. Payroll kan ook de band tussen jou en jouw medewerkers versterken. Omdat jij je kunt focussen op de bedrijfsvoering en zo actief op de vloer aanwezig kunt zijn.
Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is, payroll in Deventer is een goede oplossing voor iedereen.
 

Neem contact met ons op

Al meer dan 1500 ondernemers in heel Nederland gingen je voor en payrollen via Persoonality. Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je weten of payroll in Deventer geschikt is voor jouw bedrijf? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan, we helpen je graag verder!

Jouw payrolladviseur in Deventer

Boll
Boll
Erik Boll Adviseur
Ik werk al meer dan 20 jaar voor Persoonality. Waarom? Omdat ik weet dat ik mijn klanten een transparante en professionele dienstverlening kan bieden.
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.