Payroll Eindhoven

De lichtstad van ons land combineert ouderwetse gezelligheid met het moderne leven. Eindhoven is een stad die er wat betreft innovatie bovenuit springt en er is veel hightechindustrie. Misschien mogen we Eindhoven wel het Silicon Valley van Nederland noemen.  

Er zijn dus genoeg redenen om je als werkgever te vestigen in deze mooie stad. Bevindt uw bedrijf zich ook in Eindhoven en werkt u veel met studenten in parttime functies? Heeft u veel seizoenskrachten in dienst of moet u simpelweg vaak nieuw personeel aannemen? Dan weet u als geen ander hoeveel u moet regelen voor medewerkers. Denk aan het opstellen van contracten, jeugdlonen, urenregistratie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. U zou bijna vergeten te doen waar u zo goed in bent: ondernemen! Maar dat hoeft niet meer als u start met payroll in Eindhoven via Persoonality. 

Rousseau
Rousseau
Bart Rousseau Adviseur
Heeft u ook zo’n behoefte aan iemand die al uw HR zaken oplost?
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.