Payroll in Haarlem

Haarlem, de stad die alles heeft. De lange en rijke geschiedenis van de stad heeft ervoor gezorgd dat Haarlem bomvol cultuur zit. Een gezellig historisch centrum, beroemde musea, winkels, restaurants en het strand om de hoek.

Er zijn dus genoeg redenen om je als werkgever te vestigen in het mooie Haarlem. Bevindt jouw bedrijf zich in Haarlem en heb je medewerkers in dienst? Dan weet je als geen ander hoeveel je moet regelen. Denk aan het opstellen van contracten, (jeugd)lonen, urenregistratie, verzekeringen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je zou bijna vergeten te doen waar je zo goed in bent: ondernemen! Maar dat hoeft niet meer als je start met payroll via Persoonality in Haarlem. 

Bekijk hier alle voordelenAdviesgesprek aanvragen
 

Jouw voordeel met payroll in Haarlem

Het opstellen van contracten, salarisadministratie, alle andere zaken die we hebben opgesomd en meer nemen we voor je uit handen. Maar ook:

  • Contractbeheer en verloning;
  • Contact met instanties zoals de Arbodienst;
  • Arbeidsrechtelijke risico’s.
Niet alleen verminderen we de administratieve lastendruk, we nemen ook risico’s over zoals loondoorbetaling bij ziekte. Dit komt omdat medewerkers bij ons op de loonlijst komen te staan waardoor wij fungeren als de juridische werkgever. Jij blijft gewoon verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw medewerkers evenals de werving en selectie. Wij zijn er vooral om je te ontzorgen en helpen als je dit graag wilt. Gemak, meer flexibiliteit, goed werkgeverschap en minder risico’s, dat is wat we je bieden.
 

Past payroll bij mijn bedrijf in Haarlem?

Payrollmedewerkers krijgen dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechten als jouw vaste medewerkers. Zo waarborgen we dat de band tussen werknemers onderling goed blijft. En in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is payroll ook een uitstekende oplossing voor jouw vaste medewerkers. Sterker nog, omdat jij je kunt focussen op de bedrijfsvoering en actief op de vloer aanwezig kunt zijn, wordt de band tussen jou en jouw medewerkers alleen maar sterker. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is, payroll van Persoonality in Haarlem is een goede oplossing voor iedereen.
 

Neem contact met ons op

Al meer dan 1500 ondernemers in heel Nederland gingen je voor en payrollen via Persoonality. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of payroll geschikt is voor jouw bedrijf? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan bij de Payroll Adviseur in jouw regio!

Jouw payrolladviseur in Haarlem

Garrelfs
Garrelfs
Johan Garrelfs Adviseur
Winst is geen drijfveer, het gaat altijd om de klant.
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.