Payroll in Heerenveen

Heerenveen is het oudste veenkanaaldorp in Nederland. Het ligt in de waterrijke provincie Friesland en is daardoor zeker ‘s zomers een heerlijke bestemming. Naast watersport, telt Heerenveen meer dan 30 rijksmonumenten die je kunt bezoeken en is wandelen in het koninklijke bos Oranjewoud een aanrader. Muziekliefhebber? Op het gelijknamige landgoed is ieder jaar het Oranjewoud Festival met klassieke muziek, jazz en muziektheater.

Er zijn dus genoeg redenen om je als werkgever te vestigen in deze mooie stad. Bevindt uw bedrijf zich ook in Heerenveen en werkt u veel met parttime-medewerkers, seizoenskrachten of moet u vaak nieuw personeel aannemen? Dan weet u als geen ander hoeveel u moet regelen. Denk aan het opstellen van contracten, jeugdlonen, urenregistratie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. U zou bijna vergeten te doen waar u zo goed in bent: ondernemen! Maar dat hoeft niet meer als u start met payroll in Heerenveen via Persoonality. 

Bekijk hier alle voordelenAdviesgesprek aanvragen

Uw voordeel met payroll in Heerenveen

Het opstellen van contracten, salarisadministratie, alle andere zaken die we hebben opgesomd en meer nemen we voor u uit handen. Maar ook:

  • Contractbeheer en verloning;
  • Contact met instanties zoals de Arbodienst;
  • Arbeidsrechtelijke risico’s.
Niet alleen verminderen we de administratieve lastendruk, we nemen ook risico’s over zoals loondoorbetaling bij ziekte. Dit komt omdat medewerkers bij ons op de loonlijst komen te staan waardoor wij fungeren als de juridische werkgever. U blijft gewoon verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van uw medewerkers evenals de werving en selectie. Wij zijn er vooral om u te ontzorgen en helpen als u dit graag wilt. Gemak, meer flexibiliteit, goed werkgeverschap en minder risico’s, dat is wat we u bieden.
 

Past payroll bij mijn bedrijf in Heerenveen?

Payrollmedewerkers krijgen dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechten als uw vaste medewerkers. Zo waarborgen we dat de band tussen werknemers onderling goed blijft. En in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is payroll ook een uitstekende oplossing voor uw vaste medewerkers. Sterker nog, omdat u zich kunt focussen op de bedrijfsvoering en actief op de vloer aanwezig kunt zijn, wordt de band tussen u en uw medewerkers alleen maar sterker. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, payroll van Persoonality in Heerenveen is een goede oplossing voor iedereen.
 

Neem contact met ons op

Al meer dan 1500 ondernemers in heel Nederland gingen u voor en payrollen via Persoonality. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten of payroll geschikt is voor uw bedrijf? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan bij de Payroll Adviseur in uw regio!
 

Uw payrolladviseur in Heerenveen

Lammers
Lammers
Esther Lammers Relatiebeheerder
Ik neem de financiele, juridische en administratieve werkgeverstaken van u over.
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.