Payroll in Rotterdam

De Maasstad Rotterdam heeft veel: de grootste haven, de hoogste gebouwen,  alom bekend voetbalstadion de Kuip en ook is het gaststad van het Eurovisie Songfestival in 2021.  Rotterdam is vernieuwend, een plek waar nog veel te ontdekken valt.

Genoeg redenen dus om je als werkgever te vestigen in deze mooie stad. Bevindt uw bedrijf zich ook in Rotterdam en werkt u veel met studenten in parttime functies? Heeft u veel seizoenskrachten in dienst of moet u simpelweg vaak nieuw personeel aannemen?
Dan weet u als geen ander hoeveel u moet regelen voor medewerkers. Denk aan het opstellen van contracten, jeugdlonen, urenregistratie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. U zou bijna vergeten te doen waar u zo goed in bent: ondernemen! Maar dat hoeft niet meer als u start met payroll in Rotterdam via Persoonality. 

Uw voordeel met payroll in Rotterdam


Het opstellen van contracten, salarisadministratie, alle andere zaken die we hebben opgesomd en meer nemen we voor u uit handen. Wat nog meer? Wat dacht u van:

  • Contractbeheer en verloning
  • Contact met instanties zoals de Arbodienst
  • Arbeidsrechtelijke risico’s
U leest het goed. Niet alleen verminderen we de administratieve lastendruk, we nemen ook risico’s over zoals loondoorbetaling bij ziekte. Dit komt omdat medewerkers bij ons op de loonlijst komen te staan waardoor wij fungeren als de juridische werkgever. U blijft gewoon verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van uw medewerkers evenals de werving en selectie. Wij zijn er vooral om u te ontzorgen en helpen als u dit graag wilt. Gemak, meer flexibiliteit, goed werkgeverschap en minder risico’s – beter kan niet.
 

Past payroll in Rotterdam bij mijn bedrijf?

Payrollmedewerkers krijgen dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechten als uw vaste medewerkers. Zo waarborgen we dat de band tussen werknemers onderling goed blijft. En in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is payroll ook een uitstekende oplossing voor uw vaste medewerkers. Sterker nog, omdat u zich kunt focussen op de bedrijfsvoering en actief op de vloer aanwezig kunt zijn, wordt de band tussen u en uw medewerkers alleen maar sterker. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, payroll in Rotterdam is een goede oplossing voor iedereen.
 

Neem contact met ons op

Al meer dan 1500 ondernemers in heel Nederland gingen u voor en payrollen via Persoonality. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten of payroll in Rotterdam geschikt is voor uw bedrijf? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan, we helpen u graag verder!
 

Uw payrolladviseur in Nijmegen

Vrijdag
Vrijdag
Daan Vrijdag Payroll Adviseur
U de lusten, wij de lasten

Over payroll

Payrolling biedt zowel grote als kleine bedrijven meer flexibiliteit om in te spelen op veranderingen in de markt en minder financiële risico’s. Meer weten over payroll?

Ondernemers zoals u

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Lees hier alle reviews.

Meer weten?

Onze klanten beoordelen onze dienstverlening met een 8.2. Met 20 jaar ervaring in meer dan 50 branches in het MKB, kan Persoonality ook uw bedrijf op de juiste manier ondersteunen waar u dat wenst. Heeft u vragen over payrolling via Persoonality?
Adviesgesprek aanvragenOntmoet het Persoonality team
 
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.