Payroll in Utrecht

Denk je aan Utrecht, dan denk je aan de dom, de sfeervolle grachten en de speciale winkels in de knusse zijstraatjes. Er is genoeg te doen 'Utereg'. De stad is goed bereikbaar met de trein en de auto. Utrecht Centraal is zelfs het grootste treinstation van Nederland met dagelijks 285.000 reizigers!

Genoeg redenen dus om je als werkgever te vestigen in deze mooie stad. Bevindt jouw bedrijf zich ook in Utrecht en werk je veel met studenten in parttime functies? Heb je veel seizoenskrachten in dienst of moet je simpelweg vaak nieuw personeel aannemen?

Dan weet je als geen ander hoeveel je moet regelen voor medewerkers. Denk aan het opstellen van contracten, jeugdlonen, urenregistratie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je zou bijna vergeten te doen waar je zo goed in bent: ondernemen! Maar dat hoeft niet meer als je start met payroll in Utrecht via Persoonality. 

Jouw voordeel met payroll in Utrecht


Het opstellen van contracten, salarisadministratie, alle andere zaken die we hebben opgesomd en meer nemen we voor je uit handen. Wat nog meer? Wat dacht je van:

  • Contractbeheer en verloning
  • Contact met instanties zoals de Arbodienst
  • Arbeidsrechtelijke risico’s
Je leest het goed. Niet alleen verminderen we de administratieve lastendruk, we nemen ook risico’s over zoals loondoorbetaling bij ziekte. Dit komt omdat medewerkers bij ons op de loonlijst komen te staan waardoor wij fungeren als de juridische werkgever. Jij blijft gewoon verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van je medewerkers evenals de werving en selectie. Wij zijn er vooral om je te ontzorgen en helpen als je dit graag wilt. Gemak, meer flexibiliteit, goed werkgeverschap en minder risico’s – beter kan niet.
 

Past payroll in Utrecht bij mijn bedrijf?

Payrollmedewerkers krijgen dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechten als jouw vaste medewerkers. Zo waarborgen we dat de band tussen werknemers onderling goed blijft. En in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is payroll ook een uitstekende oplossing voor jouw vaste medewerkers. Sterker nog, omdat jij je kunt focussen op de bedrijfsvoering en actief op de vloer aanwezig kunt zijn, wordt de band tussen jou en jouw medewerkers alleen maar sterker. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is, payroll in Utrecht is een goede oplossing voor iedereen.
 

Neem contact met ons op

Al meer dan 1500 ondernemers in heel Nederland gingen je voor en payrollen via Persoonality. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of payroll in Utrecht geschikt is voor jouw bedrijf? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan, we helpen je graag verder!
 

Jouw payrolladviseur in Utrecht

Vrijdag
Vrijdag
Daan Vrijdag Payroll Adviseur
Jij de lusten, wij de lasten
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.