Payroll tarief berekenen

In een paar stappen duidelijkheid over uw payroll kosten

Met onze online payroll calculator berekent u vrijblijvend in een paar stappen uw payrolltarief, omrekenfactor en het uurtarief van uw medewerkers. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.
 

Direct contact

U heeft aangegeven om meer dan 500 uur via de payroll te willen verlonen.
Om u een scherp tarief te kunnen geven, komen we graag direct met u in contact. Een klein verschil in het tarief betekent voor u al een groot financieel voordeel.
 

 
Gewerkte uren

Uitleg

Persoonality berekent uw kosten op basis van gewerkte uren, en niet op basis van contracturen. U betaalt dus alleen voor de gewerkte uren van uw medewerkers. Zijn uw medewerkers op vakantie of ziek? Dan betaalt u hier niet voor. Uw medewerkers ontvangen natuurlijk wel salaris.
Lager tarief voor studenten

Uitleg

Via Persoonality kunt u het hele jaar door profiteren van een lager tarief voor studenten en scholieren. In tegenstelling tot de meeste andere payrollbedrijven mag Persoonality 12 maanden per jaar het lage studententarief hanteren. 

Vakantiedagen

Uitleg

De payrollmedewerker krijgt bij Persoonality hetzelfde aantal vakantiedagen als medewerkers die bij u in dienst zijn (bij een gelijkwaardige functie). Het aantal vakantiedagen per jaar, kunt u terugvinden in de cao. Of vraag hulp van een payrolladviseur. 
Feestdagen en toeslagen

Uitleg

Als feestdagen voor uw medewerker gewone werkdagen zijn (zoals bijvoorbeeld in de horeca of zorg) ontvangen zij geen extra toeslag als zij werken op feestdagen. Twijfelt u? Kijk dan in uw cao of neem contact op.
Bruto uurloon medewerkers

Uitleg

U bepaalt de hoogte van het brutoloon van uw medewerkers op basis van de inschaling in de cao. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat uw totale loonkosten zijn? Stel uw vraag aan één van onze adviseurs.

Stel uw vraag

Payroll calculator
/
1 Aantal gewerkte uren per week
1 Aantal gewerkte uren per week

Hoeveel uur per week wilt u via payroll verlonen?

Verder
2 Aantal studentenuren per week
2
Aantal studentenuren per week

Hoeveel van deze uren zijn voor studenten en/of scholieren?

Verder
3 Aantal vakantiedagen per jaar
3
Aantal vakantiedagen per jaar

Hoeveel vakantiedagen heeft een medewerker per jaar?

Verder
4 Feestdagen en toeslagen
4
Feestdagen en toeslagen

Zijn feestdagen voor de medewerker gewone werkdagen?

Ja Nee
Verder
5 Wat is het gemiddelde bruto uurloon?
5
Wat is het gemiddelde bruto uurloon?
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.