Proost: ons gratis werving & selectie portaal

Ons hart ligt bij de ondernemer. Daarom helpen wij je graag. Gebruik geheel gratis, zonder verdere verplichtingen ons werving & selectieportaal: Proost. Publiceer met een paar klikken je vacatures en wij zorgen voor de verspreiding hiervan op bekende vacaturesites en proostopjebaan.nl.

Wat Proost je gratis oplevert:

Eenvoudig, goede vacatures plaatsen
Snelle selectie: met één klik sollicitaties behandelen
Zichtbaarheid van je vacatures en je bedrijfsnaam
Een eigen vacature-overzichtspagina
Groot bereik dankzij promotie via Timing & Indeed

Op zoek naar een nieuwe baan?

Sta jij te springen om een nieuwe baan? Bezoek dan onze vacaturesite: proostopjebaan.nl.

Johan de Vos

Woordvoerder van Koninklijke Horeca Nederland Breda

“Voordat we dicht gingen, hadden we al moeite om personeel te vinden. En dat is er door corona niet minder op geworden. Heel veel mensen hebben gekozen om toch iets anders te doen wat meer zekerheid geeft. En dan is het fijn als je partners hebt als Persoonality en Timing die je helpen om aan goede krachten te komen. Die een platform hebben gemaakt om de horeca weer onder de aandacht te brengen. Want het is echt een mooi vak; de grootste sociale leerschool van Nederland. Hopelijk kunnen we met genoeg man de strijd aangaan na deze crisis.”

Laurens Meijer

Horecaondernemer en CEO Meyer Beheer BV

“We hebben veel personeel helaas moeten laten gaan afgelopen jaar. Dat betekent dat we nu ruim 500 tot 700 man tekort komen. Het initiatief van Persoonality met Proost is daarbij een heel leuk initiatief, dat alleen maar kan helpen.”
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.