Samenwerken om te proosten

Proost: ons gratis werving & selectie portaal voor de horeca

De eerste stappen zijn gezet. Gepaard met de opluchting komt ook al snel de zorg: ‘hoe kom ik aan genoeg personeel'? 

Ons hart ligt bij de horeca. Daarom helpen wij u graag. Gebruik geheel gratis, zonder verdere verplichtingen ons werving & selectieportaal: Proost. Publiceer met een paar klikken uw vacatures en wij zorgen voor de verspreiding hiervan op bekende vacaturesites en proostopjebaan.nl. 

U staat er niet alleen voor. Zij aan zij zorgen we voor het draaiend houden van uw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat we kunnen blijven proosten.  

Wat Proost u gratis oplevert:

Eenvoudig, goede vacatures plaatsen
Snelle selectie: met één klik sollicitaties behandelen
Zichtbaarheid van uw vacatures en uw bedrijfsnaam
Een eigen vacature-overzichtspagina
Groot bereik dankzij promotie via Timing & Indeed

Samenwerking met Timing  

De horeca heeft het ongekend zwaar gehad de afgelopen tijd. Persoonality draagt ondernemers een warm hart toe en wil daarom graag extra ondersteuning bieden en ontzorgen. Werven van medewerkers is geen expertise van ons, maar gelukkig wel van onze zustermaatschappij Timing, nummer 3 uitzendbureau in Nederland. Samen zijn we trots en blij dat we deze dienst geheel kosteloos (tot tenminste 1 juli 2022) aan u kunnen bieden.

Werken in de horeca?

Sta jij te springen voor een baan in de horeca? Bezoek dan onze speciale horeca vacature site: proostopjebaan.nl.

Johan de Vos

Woordvoerder van Koninklijke Horeca Nederland Breda

“Voordat we dicht gingen, hadden we al moeite om personeel te vinden. En dat is er door corona niet minder op geworden. Heel veel mensen hebben gekozen om toch iets anders te doen wat meer zekerheid geeft. En dan is het fijn als je partners hebt als Persoonality en Timing die je helpen om aan goede krachten te komen. Die een platform hebben gemaakt om de horeca weer onder de aandacht te brengen. Want het is echt een mooi vak; de grootste sociale leerschool van Nederland. Hopelijk kunnen we met genoeg man de strijd aangaan na deze crisis.”

Laurens Meijer

Horecaondernemer en CEO Meyer Beheer BV

“We hebben veel personeel helaas moeten laten gaan afgelopen jaar. Dat betekent dat we nu ruim 500 tot 700 man tekort komen. Het initiatief van Persoonality met Proost is daarbij een heel leuk initiatief, dat alleen maar kan helpen.”
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.