Payroll voor campings

Groep jonge vrienden zitten voor de caravan en genieten buiten van een diner

Payroll voor jouw camping.

Is de personeelsadministratie, salarisverwerking en het naleven van complexe wetten en regels voor jou ook tijdrovend? Juist in de periode dat jij kunt pieken en bezig wil zijn met een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten. Wij nemen de HR-taken graag uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op wat écht belangrijk is. Ontdek wat payroll voor jou kan betekenen. 

 

Jouw team, onze expertise

Jonge vrouw met lang blond haar kijkt naar rechts en lacht. Op de achtergrond een Persoonality vestiging

Deze zomer alles goed geregeld!

Al meer dan 25 jaar ondersteunen we ondernemers zoals jij. We helpen ze groeien door werkgeversrisico's over te nemen en ze te adviseren bij het werkgeverschap van seizoenskrachten. Wil je meer informatie over payroll bij Persoonality of vrijblijvend advies van één van onze experts? Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. 

Zo helpen we jou!

Als werkgever kun je ervoor kiezen om de verplichtingen die bij het werkgeverschap horen uit te besteden. Door jouw medewerkers formeel in dienst te nemen, worden wij hun juridisch werkgever. We nemen de arbeidsrechtelijke risico's over bij bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of het wegvallen van werkzaamheden. Ook het contact met instanties zoals de belasting- en arbodienst regelen wij. Net als alles rondom scholing en pensioen voor jouw medewerkers. Zo zorgen wij samen dat alles goed geregeld is voor jou en jouw medewerkers. Dit bespaart je tijd en geeft je financiële rust en zekerheid.

  • Contractbeheer en verloning
  • Personeels- en salarisadministratie
  • Overname van arbeidsrechtelijke risico's
  • Advies en begeleiding bij ziekteverzuim, arbeidsconflicten en juridische zaken

Zo versterken wij elkaar

Camping Ons Buiten

"Loonadministratie is zo’n specifieke tak van sport en dat wil je gewoon goed georganiseerd hebben. En onze  affiniteit ligt daar niet. Affiniteit ligt bij ons in andere zaken, waar wij energie van krijgen. We vinden het heel fijn dat we dat bij Persoonality hebben kunnen neerleggen. Het  geeft ons heel veel rust dat het in goede handen is, dat er goede nazorg is en dat het allemaal goed afgehandeld is." 

- Gabriël Coppoolse, eigenaar camping Ons Buiten

Neem contact op

Wil je weten of payroll iets kan zijn voor jouw camping of vakantiepark? We denken graag met je mee. Neem gerust contact met ons op. Laat je gegevens achter, dan neemt de collega bij jou in de buurt zo snel mogelijk contact met je op.