Dit is Persoonality

Wij zijn er voor jou. De ondernemer. We zijn er voor alle ondernemers die weer willen ondernemen. De arbeidsmarkt wordt dynamischer, sneller en flexibeler. Dat biedt natuurlijk kansen, maar tegelijkertijd wordt er steeds meer van je gevraagd. Naast de normale contract- en salarisadministratie wordt je geconfronteerd met een woud aan wetten en regels, die ook nog eens vaak veranderen. Arbo-regels, verzuimmanagement, re-integratievraagstukken en ga zo maar door. En dan zijn er natuurlijk nog de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid of ontslagprocedures. Je bent ineens HR manager of P&O consultant geworden. En dat is nu precies wat je niet wilt zijn. 
 

Samen de beste werkgever

Persoonality wil ondernemen weer makkelijker maken. Dat doen we door samen met jou het werkgeverschap te delen. Wij nemen de administratieve, financiële en juridische lasten en risico’s van jouw personeel over. Het selecteren, motiveren en functioneren van het team, dat laten we graag aan jou over. Zo bundelen we onze krachten en doen we waar we goed in zijn. Samen zijn we de beste werkgever. Wij staan met hele team van adviseurs, relatiebeheerders, juridische en verzuimspecialisten voor je klaar vanaf het moment dat je payroll leert kennen totdat je weer tijd heeft om te ondernemen. Samen slaan we de weg richting het ondernemen, samen zijn wij de beste werkgever.

Samen werkgever worden, dat doe je natuurlijk niet zomaar. En zéker niet met iedereen. Daarom is het goed om te weten dat Persoonality een betrouwbare partner is. Eén van de grootste payrollorganisaties van Nederland. Een solide organisatie met jarenlange ervaring en meervoudig gecertificeerd.

Dit zeggen onze klanten over ons

Jop, wel net zo makkelijk

Wie met ons het werkgeverschap deelt, kan rekenen op onze uitgebreide dienstverlening die verder gaat dan alleen payrolling. Een eigen cao, effectieve verzuimbegeleiding, arbodienstverlening, re-integratie, advies van onze eigen juridische afdeling, praktische IT-oplossingen. Om het je nog makkelijker te maken, heb je 24/7 toegang tot platform Jop. Jop is jouw eigen online Persooneelsmanager die je niet alleen helpt jouw personeelszaken efficiënter in te richten. Het barst er ook van de tips over het aantrekken, inspireren, binden en motiveren van jouw medewerkers. Zo zorgen we er samen voor dat je de beste werkgever bent!  

Ben je al klant van Persoonality of werk jij als payrollmedewerker via Persoonality?

Log in op Jop

Kennismaken?

Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel met 055 580 59 00

Neem contact op

Waarom Mirjam koos voor payroll bij Persoonality

"Als MKB ondernemer, zeker in de horeca, zijn er ontzettend veel regels bijgekomen de laatste jaren. Wil je dat allemaal goed bijhouden, moet je daar veel tijd en energie aan geven. Wij hebben er voor gekozen om dat uit te besteden aan een ander." 

Miriam Slomp, eigenaar Hotel Brasserie de Pergola
> Lees hier haar hele verhaal
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.