Payroll in de transport en logisitiek

Man met oranje veiligheidshesje en veiligheidshelm staat in een warehouse. Hij heeft zijn armen over elkaar en kijkt lachend in de camera

Payroll voor transport en logisitiek.

Is de personeelsadministratie, salarisverwerking en het naleven van complexe wetten en regels voor jou ook tijdrovend? Juist in de periode dat jij kunt pieken en bezig wil zijn met een onvergetelijke ervaring voor jouw klanten. Wij nemen de HR-taken graag uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op wat écht belangrijk is. Ontdek wat payroll voor jou kan betekenen. 

 

Zo helpen we jou!

Als werkgever kun je ervoor kiezen om de verplichtingen die bij het werkgeverschap horen uit te besteden. Door jouw medewerkers formeel in dienst te nemen, worden wij hun juridisch werkgever. We nemen de arbeidsrechtelijke risico's over bij bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of het wegvallen van werkzaamheden. Ook het contact met instanties zoals de belasting- en arbodienst regelen wij. Net als alles rondom scholing en pensioen voor jouw medewerkers. Zo zorgen wij samen dat alles goed geregeld is voor jou en jouw medewerkers. Dit bespaart je tijd en geeft je financiële rust en zekerheid.

  • Contractbeheer en verloning
  • Personeels- en salarisadministratie
  • Overname van arbeidsrechtelijke risico's
  • Advies en begeleiding bij ziekteverzuim, arbeidsconflicten en juridische zaken

Zo versterken wij elkaar

De Graaf Logistics

"De reden om met Persoonality samen te werken hebben we heel bewust gekozen. Wetgeving verandert in Nederland. We zagen daarmee de risico’s en de druk op het bestaande bedrijf, dus ook de bestaande mensen toenemen. Vanuit dat oogpunt hebben we besloten om een binnenkomst poortje te maken. Mensen starten eerst 1,5 jaar via Persoonality, waardoor we eigenlijk een goed beeld hebben van de medewerker, waarna ze in het bestaande bedrijf instromen."

- Jan Visser, HR en Facilitair Directeur De Graaf Logistics

We helpen je graag

Wil je weten of payroll iets kan zijn voor jouw onderneming? We denken graag met je mee. Neem gerust contact met ons op. Dat kan door hiernaast aan te vinken waar je naar op zoek bent en je gegevens achter te laten. De collega bij jou in de buurt neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kunnen we je helpen?

Vul je gegevens in:
Vul je gegevens in:
Vul je gegevens in: