Horeca Vleescentrum Maarssen

Naam: Frank Borst
Functie: Eigenaar Horeca Vleescentrum
"Persoonality is het verlengstuk van ons bedrijf"

"Als ondernemer heb ik er plezier en passie in om mooie producten te maken en mensen te instrueren en motiveren hetzelfde gevoel over te brengen naar onze klanten." Aldus Frank Borst, eigenaar-directeur van Horeca Vleescentrum - ook wel HVC - in Maarssen.

Al bijna 13 jaar werken Persoonality en Frank samen. En zoals hij omschrijft: "in iedere samenwerkingsrelatie is er soms sprake van een huwelijksboot, maar ook soms van een oorlogsvloot". Benieuwd naar meer? Bekijk de video hieronder! 

Het uitgeschreven interview met Frank vind je onder de video.

Video: 1:40 minuut legt Frank Borst uit waarom hij met HVC al bijna 13 jaar samenwerkt met Persoonality.

Frank Borst, eigenaar HVC:
"Wij leveren vlees aan horeca in Nederland en België. Dat doen we met veel plezier en passie. We willen echt een verlengstuk zijn van de horeca. Door mee te denken met bijvoorbeeld de menukaart, seizoensartikelen, dat soort dingen."

Al 13 jaar met Persoonality:
"Persoonality betekent voor ons het ontzorgen van de ondernemer met alle regels en wetgeving, personeelszaken en alles wat daar bij komt kijken. In Persoonality hebben wij een hele goede partner gevonden. Al bijna 13 jaar.

In een samenwerkingsrelatie is er soms sprake van een huwelijksboot, maar soms ook van oorlogsvloot. Persoonality is het verlengstuk van ons bedrijf. Wij passen qua mentaliteit goed bij elkaar. De mensen bij Persoonality weten waar ze over praten, wat ze zeggen. En als ze het niet weten, dan komen ze daar voor uit en komen ze er later op terug. Wij zijn al die jaren al trots dat Persoonality het verlengstuk is van ons bedrijf."
 

Kennismaken?

Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel met T 055 580 59 00

Ja, ik wil graag kennismakenOntmoet het Persoonality team
 

Over payroll

Payrolling biedt zowel grote als kleine bedrijven meer flexibiliteit om in te spelen op veranderingen in de markt en minder financiële risico’s. Meer weten over payroll?

Succesvol ondernemen dankzij goed werkgeverschap

Wij gaan verder dan alleen het overnemen van de administratie. Goed werkgeverschap houdt meer in dan dat. Het is geen geheim dat tevreden medewerkers beter presteren en dat voor goede bedrijfsresultaten een efficiënte personeelsplanning cruciaal is. 

Lees hier meer over onze dienstverlening

Meer klantverhalen?

Benieuwd naar meer klantverhalen? Lees in onze referenties waarom andere ondernemers zoals u de keuze maken voor payroll en voor Persoonality.

Lees het hier.
 
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.