Naam: Miriam Slomp
Functie: Eigenaar Hotel Brasserie de Pergola
"We willen juist graag dat het bedrijf dat met ons samenwerkt probeert in te passen in hoe wij zijn."
Miriam Slomp, eigenaar van Hotel Brasserie de Pergola in Giethoorn, wil zich maximaal concentreren op een boven-de-verwachting dienstverlening voor haar gasten. De huidige wetgeving, denk aan de WAB, maar ook de corona-regels maken het niet makkelijk. Zeker niet als MKB'er in de horeca, zegt ze. 

"Wil je dat allemaal goed bijhouden, dan moet je daar veel tijd en energie aan geven. Wij hebben ervoor gekozen om dat uit te besteden aan een ander die ons kan adviseren en ontzorgen op dat gebied. Ik raad Persoonality zeker aan." 

Benieuwd naar het volledige verhaal? Bekijk de video hieronder.

Video: in 1:58 minuut legt Miriam Slomp uit waarom zij heeft gekozen voor Persoonality.

Miriam Slomp, eigenaar de Pergola:
"Met 20 hotelkamers en 180 zitplaatsen in ons restaurant, zijn we de grootste Hotel Brasserie van Giethoorn. Als horecaondernemer zijn wij erg gericht op gastvrijheid. We willen graag dat onze gasten zich hier thuis voelen en dat onze dienstverlening boven de verwachting presteert. Dat vraagt maximale concentratie."  

De keuze voor payroll
"Als MKB ondernemer, zeker in de horeca, zijn er ontzettend veel regels bijgekomen de laatste jaren. Wil je dat allemaal goed bijhouden, moet je daar veel tijd en energie aan geven. Wij hebben er voor gekozen om dat uit te besteden aan een ander." 

De ervaring met Persoonality
"In de afgelopen periode van coronacrisis heb ik Persoonality ervaren als een partij die meedenkt met de ondernemers. Dat waarderen we heel erg.
Uiteindelijk doen we dit (red. payroll) om ontzorgd te worden en advies te krijgen. We willen niet opgezadeld worden met een systeem waar wij in moeten passen. We willen juist graag dat het bedrijf dat met ons samenwerkt probeert in te passen hoe wij zijn. Ik raad zeker Persoonality aan!"
 

Kennismaken?

Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel met 055 580 59 00

Neem contact op
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.