Referenties

Startende ondernemers ondersteunen met payroll

Er komt best wel wat kijken bij het starten van een bedrijf. Daarom werken we samen met onze klanten aan een vliegende start voor hun bedrijf. Hoe? Dat vertellen ze je graag zelf!

Fooddock Deventer: dé foodhallen van het oosten

Fooddock Deventer: dé foodhallen van het oosten

Martijn Hullegien is bedrijfsleider bij Fooddock Deventer. In de video vertelt hij waarom zij voor Persoonality payroll hebben gekozen. Lees verder

"Het persoonlijke contact is erg fijn!"

Mirjam en Judith hebben een eigen take away & delivery saladebar (Salad & the city) in Amsterdam. De jonge starters vertellen waarom zij juist voor Persoonality payrolling hebben gekozen. Lees verder

Wilt u ook samenwerken?

Onze klanten beoordelen onze dienstverlening met een 8.2. Met 20 jaar ervaring in meer dan 50 branches in het MKB, kan Persoonality ook uw bedrijf ondersteunen bij het werkgeverschap en alles wat daarbij hoort.
 Vraag offerte aanLiever een adviesgesprek
 
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.