Fooddock Deventer: dé foodhallen van het oosten

Naam: Martijn Hullegien
Functie: Bedrijfsleider Fooddock Deventer
Martijn Hullegien is bedrijfsleider bij Fooddock Deventer. In de video vertelt hij waarom zij voor Persoonality payroll hebben gekozen. Benieuwd naar het volledige verhaal? Bekijk onderstaande video of lees het interview eronder.  
Video: in 1:28 minuut legt bedrijfsleider Martijn Hullegien uit hoe Persoonality Fooddock ondersteunt. 

Martijn Hullegien, bedrijfsleider Fooddock Deventer: 
"Hier zie je Fooddock in het klein, we werken met meerdere ondernemers. Met allemaal kleine restaurantjes, kleine keukens. Vanuit hier doen we het samen, we delen het samen. Delen is plussen in dit geval. En zo is Fooddock Deventer ontstaan."

Waarom hebben we voor Persoonality gekozen?
"Het is juist de persoonlijke aanpak. Op het moment dat je de telefoon opneemt heb je het idee dat je met een goede bekende praat, die direct datgene voor je wilt doen. En die het ook binnen korte tijd in orde krijgt.

Daarnaast neemt Persoonality veel zorgen bij ons weg. We zijn een startend bedrijf en weten nog niet precies hoe we om moeten gaan met zaken zoals personeel, ziekte en verlof. Daarin neemt Persoonality heel veel zorgen bij ons weg."

Esther Lammers, Relatiebeheerder Persoonality:
"Als vast contactpersoon van Martijn en Fooddock nemen wij ze alle werk uit handen op het gebied van personeel, zodat zij zich kunnen op dit mooie concept: dé Foodhallen van het Oosten."

Kennismaken?

Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel met T 055 580 59 00

Ja, ik wil graag kennismakenOntmoet het Persoonality team
 
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.