Payroll in de detailhandel en retail

Werk aan de winkel: terug naar de werkvloer

De omzetgroei van omnichannel-retailers groeit in 2020 -naar verwachting- met 20%. Daarnaast is 7 dagen per week winkelen in veel steden niet meer weg te denken. Dit zijn mooie kansen voor ondernemers in de detailhandel. Benut jij deze kansen al?

De uitdagingen

In de detailhandel en retail

  • Wisselingen in het personeel
  • Verandering in gedrag van consumenten
  • Flexibiliteit
  • 7 dagen winkelen: verschuiving in openings/werktijden
  • Opkomst e-commerce prijzen en marges onder druk

Flexibiliteit is in de detailhandel en retail erg belangrijk. Je weet namelijk als geen ander dat het niet elke periode even druk is. Goed personeel is in de detailhandel en retail goud waard, maar het hebben van personeel brengt veel administratie en risico’s met zich mee. Bovendien ben je gebonden aan een aantal regels: bij contracten korter dan zes maanden mag geen proeftijd opgenomen worden. En je mag een medewerker maximaal drie tijdelijke contracten in maximaal drie jaar aanbieden. Dat kan je beperken in jouw flexibiliteit. Tegelijkertijd wil je het voor jouw personeel wél goed geregeld hebben. Persoonality payroll in de detailhandel en retail lost dit voor je op.

Bespaar tijd met payroll

De voordelen

  • Ondersteuning bij wisselingen in het personeel
  • Flexibiliteit in contracten: 3 contracten in 3 jaar
  • Exact inzicht in de totale personeelskosten
  • Meer tijd voor jouw onderneming

Persoonality zorgt ervoor dat je weer tijd heeft om zelf te ondernemen. Schakelen met verschillende instanties en zelf alle wijzigingen bijhouden behoren tot het verleden: wij zijn jouw aanspreekpunt. Dankzij automatische processen blijven de kosten laag en profiteren jij en jouw medewerkers van het gemak.

Wij nemen je werk uit handen en geven samen met jou op de beste manier invulling aan het werkgeverschap. Want goed werkgeverschap is bij Persoonality altijd het uitgangspunt. Samen zijn we de beste werkgever!

Minder risico's bij payroll via Persoonality

Als het over risico’s op personeelsvlak gaat, dan praten we al snel over ziekte en ontslag. Dit zijn zaken die je goed wilt regelen om problemen achteraf te voorkomen. Bij payrolling in de detailhandel en retail zijn deze risico’s de verantwoordelijkheid van Persoonality. Wij zijn het aanspreekpunt voor ziekmeldingen, contact met het UWV, bedrijfsarts en dergelijke.

Kennismaken?

Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel met 055 580 59 00

Neem contact op
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.