Payroll in de horeca

Richt je weer op jouw passie voor het horecavak

Horeca is een vak apart. En daar ben je trots op! Je wilt dan ook het beste personeel aan je binden en een goede werkgever zijn. Het liefst flexibel en zonder zorgen, maar er zijn enkele uitdagingen in het horeca-vak.

De uitdagingen

In de horeca branche

  • Een tekort aan goed personeel
  • Wisselingen in het personeel
  • Schakelen met diverse instanties zoals accountants, HR-adviseur en Belastingdienst
  • Administratieve, financiële en juridische risico’s

De bovenstaande uitdagingen zijn van invloed op jouw onderneming. Samen met Persoonality kun je hierop inspelen, waardoor je meer tijd hebt voor het ondernemen.
Jij selecteert goed personeel, motiveert je team en stuurt het aan. Wij zorgen ervoor dat al jouw HR-zaken worden geregeld. Zo bundelen wij onze krachten en zo zijn wij samen de beste werkgever!

Bespaar tijd met payroll

De voordelen

  • Ondersteuning bij wisselingen in het personeel
  • Aantrekkelijk werkgeverschap
  • Hulp bij de administratieve zorgen
  • Eén factuur, één betaling
  • Meer tijd voor jouw onderneming

Het uitbesteden van jouw personeelszaken biedt je natuurlijk ook administratieve voordelen. Persoonality zorgt ervoor dat je als horecaondernemer weer tijd hebt om zelf te ondernemen. Schakelen met verschillende instanties en zelf alle wijzigingen bijhouden behoren tot het verleden: wij zijn jouw aanspreekpunt voor al deze zaken. Dankzij automatische processen blijven de kosten laag en profiteren jij en jouw medewerkers van het gemak.

Wij nemen je werk uit handen en geven samen met jou op de beste manier invulling aan het werkgeverschap. Want goed werkgeverschap is bij Persoonality altijd het uitgangspunt. Samen zijn we de beste werkgever!

Vraag direct een offerte aan

Hoeveel medewerkers heeft jouw organisatie?
Hoeveel uren wil je in totaal per week via Persoonality verlonen?
Ja, houd mij op de hoogte van alles op het gebied van HR en payroll.

Kennismaken?

Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel met 055 580 59 00

Neem contact op
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.