payroll in de schoonmaak

Payroll in de schoonmaak

De schoonmaakbranche is bij uitstek een branche waarin flexibel gewerkt wordt: onregelmatige uren, wisselde diensten, korte of juist hele lange werkdagen. Als werkgever is het nogal wat werk om de personeelsadministratie op orde te houden. 

De uitdagingen

In de schoonmaakbranche

  • Wisselende en onregelmatige diensten
  • Hoger risico op ziekteverzuim
  • Tekort aan gespecialiseerd personeel
  • Het behouden van flexibiliteit

De voordelen voor jou

Meer flexibiliteit en geen risico

  • Geen werkgeversrisico's
  • Flexibiliteit in contracten (3 contracten in 3 jaar)
  • Geen administratieve zorgen
  • Ondersteuning bij wijzigingen in wet- en regelgeving

Wanneer je kiest voor payroll in de schoonmaak bij Persoonality, maak je gebruik van de expertise die wij in 20 jaar in meer dan 50 branches hebben opgedaan. Wij nemen de registratie van uren en bijbehorende toeslagen, salarisbetalingen, het bijhouden van vrije dagen en het doen van premieafdrachten en alle werkgeversrisico’s voor onze rekening. 

Minder werkgeversrisico's

De risico’s van bijvoorbeeld ziekteverzuim worden bij payrolling in de schoonmaak de verantwoordelijkheid van Persoonality. Ziekmeldingen, contact met het UWV en bedrijfsarts: wij nemen het op ons. Als inlener hoeft u alleen uw medewerking te geven bij bijvoorbeeld een re-integratietraject. 
 

Ik wil meer weten over payroll in de schoonmaak

Ben je benieuwd wat payrolling voor jouw onderneming kan betekenen? Vul het contactformulier in en we vertellen je binnen één werkdag graag meer.
 

Meer weten?

Onze klanten beoordelen onze dienstverlening met een 8.2. Met 17 jaar ervaring in meer dan 50 branches in het MKB, kan Persoonality ook jouw bedrijf op de juiste manier ondersteunen waar je dat wenst. Heb je vragen over payrolling via Persoonality?
Vraag offerte aanLiever een adviesgesprek
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.