Vrachtwagenchauffeur_payroll

Payroll in transport

Profiteer van de groeikansen in de transportsector

De transportbranche groeit. Dit betekent grote kansen voor ondernemers in de pakketservice en (internationale) transport sector. Daarbij blijven er een aantal uitdagingen voor u als ondernemer. Profiteert u van alle groeikansen in deze branche? 
 

De uitdagingen

In de logistieke branche

  • Kleine marges
  • Veel (wijzigingen in) regels en wetten van opdrachtgevers en overheid
  • Hoge werkgeverslasten
  • Tekort aan goed personeel
Dit zijn belangrijke uitdagingen voor ondernemers in de logistieke sector.  Om volop te kunnen profiteren van de groei, wordt er van u meer focus en productiviteit verwacht. Wat is uw toegevoegde waarde?
Daarnaast heeft u als werkgever in de transportsector ook te maken met HR-gerelateerde uitdagingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de rompslomp van personeelsadministratie of de kosten/begeleiding van zieke medewerkers.
 

De voordelen voor u

Bespaar tijd met payroll

  • Flexibiliteit in arbeidscontracten (mogelijkheid tot op- en afschalen)
  • Optimaal gemak: geen administratieve rompslomp
  • Geen risico of kosten bij zieke medewerkers
  • Geen risico bij juridisch conflict met uw medewerkers
Online tarief berekenen

Bereken makkelijk uw kosten voor payroll met de online payroll calculator.
 Nu berekenen
 
Dit is payroll

Bij payrolling geeft u uw juridisch werkgeverschap uit handen en komt uw personeel in dienst van Persoonality. We ondersteunen u met het werkgeverschap en alles wat daarbij hoort. En worden dus een verlengstuk van uw bedrijf. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten: van het vervoeren van de goederen tot de planning en voorraadbeheer van het logistieke proces.
 
Besparen op totale kosten


Door hoge werkgeverslasten in de transportsector is het verschil in kosten tussen payroll en zelf verlonen klein. Met één contact voor al uw HR-zaken, kunt u besparen op totale kosten. Benieuwd naar de kosten voor uw bedrijf? Een van onze adviseurs zet dit graag voor u op een rij.

Online tarief berekenen

Bereken makkelijk uw kosten voor payroll met de online payroll calculator.
 Nu berekenen
 
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.