Tevreden medewerkers zijn goud waard!

Gepubliceerd: 13-05-2016

Werkgeverschap regelen we samen

De economie trekt langzaam weer aan. Dat betekent dat werknemers ook weer kunnen kiezen en arbeidsvoorwaarden meer en meer doorslaggevend worden. Als werkgever in de horeca kunt u het verschil maken door op een goede manier invulling te geven aan het werkgeverschap. En dat is om meer dan alleen het salaris op tijd betalen. Ik zeg met trots dat we onszelf de expert in de horeca op payroll gebied kunnen noemen, met honderden horecaondernemers en duizenden tevreden medewerkers in heel Nederland. Samen zijn we de beste werkgever, dat levert aantoonbaar resultaat op. Resultaat voor u als horecaondernemers én voor uw medewerkers.

Duurzaam inzetbare medewerkers

Tevreden medewerkers zijn goud waard. Ze blinken uit, leveren beter resultaat en blijven met veel passie en enthousiasme langer voor u werken. En dat zijn de medewerkers die alle horecaondernemingen in dienst willen hebben. Helaas is dit niet altijd het geval en belanden veel uitblinkers onnodig na twee jaar weer op straat. Een veel gehoord argument om medewerkers niet in vaste dienst te nemen, is de kans op arbeidsongeschiktheid en het ontslagrisico. Een risico dat Persoonality verkleint een aantoonbaar en effectief verzuimbeleid. Door onze omvang en landelijke dekking zijn onze specialisten beter in staat om het risico van zowel arbeidsongeschiktheid als uitstroom te managen. Dit vertaalt zich in een optimale personele bezetting, lagere personeelskosten en daarmee een lager tarief. Wij ontzorgen u niet alleen, we zorgen er ook voor dat ‘onze’ medewerkers duurzaam inzetbaar zijn én blijven!

Effectief verzuimbeleid

Ziekteverzuim heeft direct effect op de ad hoc planning en beschikbaarheid van medewerkers. Vooral in de horeca kan dit problemen opleveren. Het liefst werkt u met medewerkers die goed op elkaar zijn ingespeeld en weten hoe ze de klantbeleving kunnen optimaliseren. Hoe beter wij het verzuimbeleid uitvoeren, hoe meer de horecaondernemer hiervan profiteert. Goed werkgeverschap resulteert onder andere in een betere, evenwichtige personele bezetting, waardoor u uw klanten beter bedient en hen de beleving geeft die u voor ogen heeft.


Boeien en binden van uw medewerkers

Werken in de horeca is een vak apart. Een vak dat zeker niet voor iedereen is weggelegd. Wees dus zuinig op uw medewerkers en investeer samen met Persoonality in hun ontwikkeling. Door medewerkers te blijven boeien, bindt u hen aan uw onderneming. Persoonality faciliteert diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden om aan de opleidingsbehoeften van uw medewerkers te voldoen. Samen laten we hen groeien, waardoor ze van grotere toegevoegde waarde zijn voor uw onderneming. Bij Persoonality is het geen discussie dat werknemers doorgroeien en doorstromen naar een contract voor onbepaalde tijd!

Persoonality faciliteert diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden om aan de opleidingsbehoeften van uw medewerkers te voldoen.


Goed werkgeverschap

Bij goed werkgeverschap hangt alles samen. Wanneer u samen met Persoonality investeert in uw medewerkers, kunt u rekenen op grotere betrokkenheid, een lager verzuim en een lagere ongewenste uitstroom. We begrijpen dat u zich vooral wilt bezighouden met uw corebusiness. Daarom nemen wij u veel werk uit handen, zodat u de focus op uw klant kunt blijven houden. We zorgen voor een correcte personeelsadministratie, effectieve verzuimbegeleiding, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de optimalisatie van in-, door-, en uitstroom van medewerkers. Wij dragen actief bij aan de ontwikkeling en het binden en boeien van uw medewerkers. U zult zien dat dit effect heeft op de tevredenheid van uw medewerkers. En alleen tevreden medewerkers maken het verschil, die zijn goud waard!

CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.