Bart Kuipers: blijf nieuwsgierig, blijf (elke dag een beetje) leren

Gepubliceerd: 23-01-2017
Geschreven door: Bart Kuipers, coach bij GoodHabitz
Drones die pakketjes bezorgen, volautomatische distributiecentra en virtuele callcenters met chatbots? Het lijkt misschien ver weg, maar technologische en digitale ontwikkelingen veranderen uitvoerend werk in hoog tempo. Dit vraagt nieuwe vaardigheden van medewerkers. Een levenlang leren is daarom niet meer weg te denken. Persoonality biedt, in samenwerking met online opleider GoodHabitz, payrollkrachten de mogelijkheid een breed aanbod aan online trainingen te volgen om zich zo voor te bereiden op de toekomst. Hieronder geeft Bart Kuipers, coach bij GoodHabitz, zijn visie op een leven lang leren.

Eigenlijk best grappig dat er zoveel energie gestoken moet worden in iets wat voor iedereen als kind zo vanzelfsprekend is..
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.