De voordelen van Jop voor werkgevers

Gepubliceerd: 21-02-2019
Iedereen die via Persoonality aan het werk gaat krijgt toegang tot Jop. Jop is de afkorting voor Jouw Online Persooneelsmanager. Het is een platform dat medewerkers direct inzicht geeft in al zijn of haar gegevens. Ook voor werkgevers biedt Jop natuurlijk veel voordelen. Het is een goed hulpmiddel bij het managen van jouw bedrijf.
 
We hebben een uitgebreid whitepaper over Jouw Online Persooneelsmanager. Dit kun je downloaden en op je gemak nalezen. Ook is het mogelijk om een demo te krijgen, alvorens je besluit met Jop te gaan werken.
 
Tips & tricks
Jop biedt allerlei documenten en tips voor de werving en selectie van personeel. Want de juiste personen aan je binden en te behouden is niet altijd even gemakkelijk. Jop biedt hulp! Met wat tips en tricks is het een stuk makkelijker personeel aan te trekken, te inspireren, te binden en te motiveren.
 
Efficiënt werken
Jop biedt werkgevers ook snel inzicht in alle managementinformatie. Het helpt bij het efficiënt inrichten van personeelszaken. Zo kunnen uren online doorgegeven worden en je hebt altijd toegang tot belangrijke documenten die betrekking hebben op jouw personeel. Net zoals jijzelf, hebben ook werknemers toegang tot Jop en kunnen zij hun eigen gewerkte uren doorgeven en loonstroken of jaaropgaven inzien. Al met al scheelt dit jou veel extra werk.
 
Kort samengevat is Jop er om werkgevers veel extra werk te besparen omdat zaken efficiënt ingericht zijn, en zich veelal zelf regelen. Jij kunt je dus meer richten op je eigen business!
 

Direct een demo van Jop aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in, dan bellen we u terug om een demo-afspraak in te plannen
Enter security code:
 Security code
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.