Persoonality lanceert Jop – Jouw Online Persooneelsmanager

Gepubliceerd: 21-12-2016
Om bedrijven te helpen de beste werkgever te zijn, heeft payrollorganisatie Persoonality het online platform Jop ontwikkeld. Jop staat voor Jouw Online Persooneelsmanager en helpt ondernemers om personeelszaken efficiënter in te richten, maar is ook een inspiratiebron om betrokken en loyale medewerkers te creëren. Zo wordt de ongewenste uitstroom van medewerkers tot een minimum beperkt en een dalend ziekteverzuim gerealiseerd.


Bob Weghorst, Manager Payroll Persoonality: “De komende jaren neemt de krapte op de arbeidsmarkt alleen maar toe. Het wordt moeilijker om goede medewerkers aan te trekken én te binden. Meer dan ooit zullen ondernemingen keihard hun best moeten doen om aantrekkelijk te zijn en te blijven voor haar medewerkers. Meer verantwoordelijkheden en administratie en de continu veranderende wet- en regelgeving maken het werkgeverschap alleen maar complexer. Maar ondernemers willen ondernemen en niet onnodig met administratie en personeelszaken bezig zijn. Met Jop bieden wij hen enerzijds een handige, efficiënte personeelsmanagementtool en anderzijds een dynamisch platform waar ondernemers alles kunnen vinden over het aantrekken, inspireren, binden en motiveren van medewerkers. Met onze expertise op het gebied van HR en payrolling ondersteunen en faciliteren wij hen om invulling te geven aan goed werkgeverschap.”
 

Ook voor medewerkers

Jop is er ook voor medewerkers. Naast de arbeidsvoorwaarden en alle werk gerelateerde informatie en documenten zoals loonstrookjes, informatie over de cao en secundaire arbeidsvoorwaarden, ondersteunt Jop medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling. Zo kunnen zij gratis online trainingen volgen. Bijvoorbeeld op het gebied van klantvriendelijkheid, sales, management en veiligheid.


Jop is sinds vandaag live en exclusief toegankelijk voor alle opdrachtgevers en payrollkrachten van Persoonality.
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.