Timing voegt nieuw directielid toe

Gepubliceerd: 8-05-2017
Geschreven door: Persoonality
Bob Weghorst is in zijn functie als Directeur Payroll toegetreden tot het directieteam van Timing. Weghorst is zijn carrière binnen het concern ruim 14 jaar geleden begonnen en heeft in deze periode diverse management(team)-functies bekleed binnen de organisatie.

Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de (payroll-)dienstverlening in het algemeen en specifiek in het uitbouwen van Persoonality tot één van de grootste en toonaangevende payroll-organisaties van Nederland. Met de toetreding tot de directie zal Timing/Persoonality zich nog nadrukkelijker positioneren binnen de uitzend-/payroll-branche.

Bob Weghorst is inmiddels 15 jaar actief in de branche. Hij is één van de grondleggers geweest van de vereniging van payroll ondernemingen (VPO), heeft branche- en bedrijfs-cao's (Persoonality) afgesloten en geldt al jarenlang als een autoriteit in de payroll-branche. "Men hecht waarde aan zijn mening, omdat zijn kennis, integriteit en zorgvuldigheid enorm gewaardeerd wordt”, aldus Margriet Spijker, Algemeen Directeur van Timing.

Bob Weghorst: “Ik ben er trots op dat we, met alle enthousiaste medewerkers binnen onze organisatie, daadwerkelijk inhoud hebben kunnen geven aan 'samen de beste werkgever'. Met ons recentelijk gelanceerde HR-portaal Jop is dat wederom bevestigd.”
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.