Waarom u een payroll constructie voor vaste medewerkers wilt

Gepubliceerd: 23-07-2020
Geschreven door: Persoonality

Bij payrolling wordt direct gedacht aan tijdelijke krachten. Maar wist u dat ook vaste medewerkers op de payroll kunnen staan? Sterker nog,  een groot deel van alle medewerkers bij Persoonality heeft een payroll contract voor onbepaalde tijd! Waarom u zo’n payroll constructie wilt voor uw vaste personeel, vertellen we u hieronder.

Ontzorgen

U wilt succescol ondernemen, de volle focus leggen op de bedrijfsvoering. Dat kan als uw medewerkers zijn ondergebracht bij Persoonality. Niet meer bezig zijn met de lasten van werkgeverschap (ál die administratie en zorgen). U werft het personeel, wij nemen ze formeel in dienst. Contracten opstellen, pensioenregelingen, salarisadministratie, het regelen hiervan behoort voor u allemaal tot de verleden tijd.

Overzicht en gelijkheid

Al uw personeel, zowel met een vast als tijdelijk contract, onderbrengen bij dezelfde partij betekent overzichtelijkheid. Alle medewerkers vallen bij Persoonality onder dezelfde CAO. Dit betekent dat iedereen van dezelfde voordelen geniet. Een goede pensioenregeling, korting op de ziektekostenverzekering, 100% doorbetaling bij ziekte – alles valt onder één dak.

Vraagbaak en raadgever

Uw medewerkers kunnen bij ons terecht met vragen. Dus zitten uw medewerkers met vragen waar u het antwoord niet (zeker) op weet? Geef deze aan ons door en wij geven het antwoord. Medewerkers kunnen natuurlijk ook zelf direct de vraag aan ons voorleggen. De gewenste werkwijze hierin is aan u.

Maar ook u heeft met Persoonality altijd een raadgever tot uw beschikking. Voor al uw vragen over wet- en regelgeving, HR zaken of juridische kwesties kunt u bellen én mailen. Vergeet ook niet Jouw Online Personeelsmanager JOP te gebruiken voor tips en tricks rondom deze onderwerpen. Wat voor een vragen er ook zijn, geen vraag is ons teveel!

Bent u bang dat uw vaste medewerkers geen payroll contract voor onbepaalde tijd willen? Dit komt meestal voor uit een angst dat payrolling nadelig voor hen is. Wees eerlijk over de reden van uw overstap en benadruk de voordelen van payroll voor medewerkers. Want deze zijn er in overvloed voor zowel u als uw medewerkers.

Wilt u vaste medewerkers overdragen aan Persoonality? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen uit hoe u dit het beste aan kunt pakken.

Kennismaken?

Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel met 055 580 59 00

Neem contact op

Voordelen voor u

Wanneer u samenwerkt met Persoonality betekent dit voor u o.a.: 
  • Ondersteuning bij efficiente bedrijfsvoering
  • Gegarandeerde kwalitieit dankzij een eigen cao en certificering
  • Geen zorgen; dekking van alle financiële en arbeidsrechtelijke risico’s
Ontdek meer voordelen

Voordelen voor jouw medewerkers

Wat onze samenwerking jouw medewerkers brengt:  
  • Goede primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitgebreide scholingsmogelijkheden
  • Een handig online HR portal: Jop
Lees meer over de voordelen voor jouw medewerkers

Succesvol ondernemen dankzij goed werkgeverschap

Wij gaan verder dan alleen het overnemen van de administratie. Goed werkgeverschap houdt meer in dan dat. Het is geen geheim dat tevreden medewerkers beter presteren en dat voor goede bedrijfsresultaten een efficiënte personeelsplanning cruciaal is. 

Lees hier meer over onze dienstverlening
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.