Moet ik mijn salarisadministratie uitbesteden?

De voordelen op een rij.

Als ondernemer wilt u het grootste gedeelte van uw tijd besteden aan dat waar u goed in bent: ondernemen! Toch? Maar als u eerlijk bent: hoeveel procent van uw tijd bent u daar echt mee bezig? Slokken de salaris- en personeelsadministratie niet het grootste gedeelte van uw tijd op? Waarschijnlijk wel! Geen zorgen, u bent niet de enige. Veel ondernemers lopen tegen hetzelfde probleem aan. Gelukkig valt hier ook eenvoudig iets aan te doen, namelijk uw salarisadministratie uitbesteden aan Persoonality. 

Salarisadministratie uitbesteden is meer tijd overhouden voor ondernemen

Voordelen van salarisadministratie uitbesteden 

Er zijn verschillende redenen om uw loonadministratie uit te besteden. 

 1. De eerste reden is natuurlijk de tijdsbesparing die het oplevert. Extra tijd die u weer kunt steken in het ondernemerschap. Maar het levert u nog veel meer voordelen op. 
 2. Persoonality is onderdeel van de ADG groep  en wij doen al 17 jaar de salarisadministratie van grote en kleine bedrijven. Wij hebben de vereiste ervaring om ook uw administratie op orde te maken zonder dat u zich hier druk over hoeft te maken. 
 3. Salarisadministratie is één ding, maar hoe zit het met uw personeelsadministratie? Arbeidsovereenkomsten, ontslagprocedures, re-integratietrajecten, de verwerking van cao- en wetswijzigingen: allemaal zaken die evenveel en misschien nog wel meer tijd kosten dan de salarisadministratie. Dit omdat ze veel specifieke kennis vragen. Bent u bijvoorbeeld altijd op de hoogte van de salariswijzigingen in uw cao? Ook hierbij ontzorgen wij u graag. Dit scheelt u niet alleen veel tijd en kosten, maar het betekent ook dat u niet meer juridisch verantwoordelijk bent. Wij nemen namelijk de arbeidsrechtelijke risico’s van u over en zorgen dat alles juridisch goed is geregeld. En op de werkvloer verandert er niets! U blijft uw medewerkers aansturen en inplannen. U houdt binding met uw medewerkers en behoudt het eigen sociaal beleid.  
 4. Uw salarisadministratie uitbesteden is niet alleen handig voor u als ondernemer, maar ook voor uw medewerkers. Zij vallen op een professionele speler terug die antwoord geeft op al hun vragen over onder andere loon, vakantiegeld en -dagen.
   

Wilt u meer informatie?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs kijken naar de mogelijkheden voor het uitbesteden van de loonadministratie van uw organisatie. Op de pagina's ‘Wat is payroll’ en ‘Voordelen van payroll’ vertellen we u meer over dit onderwerp. 

Brutoloon medewerker
Reserveringen
Loonbelasting en premies
Personeelsadministratie, contractbeheer en salarisadministratie
Pensioen
Verzuim (geen eigen risico)
Gratis juridisch advies
Flexibiliteit
Eigen cao
Studententarief het hele jaar door
Extra voordelen

Gerelateerde vragen

Doe de payrolltest

Past payroll bij jouw bedrijf? Test het in één minuut. 
Doe de testOfferte aanvragen
Loonadministratie uitbesteden bij Persoonality:
 • Alle personeelszaken onder één dak
 • Complete hr-oplossingen
 • Zo min mogelijk werkgeversrisico’s 
 • Meer flexibiliteit 
Maar ook:
 • IT-oplossingen
 • Meer dan 100 gratis online cursussen voor uw medewerkers
 • Een automatiserings- en efficiencyslag
Een van onze adviseurs spreken?
Maak een belafspraak. Wij helpen u verder en kijken samen met u naar de mogelijkheden.
 
Niet het antwoord wat u zocht?
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.