Studententarief, wat houdt dat in?

Adviseur Bart Rousseau legt uit.

Bart: “Kortgezegd: het studententarief van Persoonality is een laag (payroll)tarief voor studenten en scholieren, het hele jaar door.”
 
Brutoloon medewerker
Reserveringen
Loonbelasting en premies
Personeelsadministratie, contractbeheer en salarisadministratie
Pensioen
Verzuim (geen eigen risico)
Gratis juridisch advies
Flexibiliteit
Eigen cao
Studententarief het hele jaar door
Extra voordelen
Rousseau
Rousseau
Bart Rousseau Payroll Adviseur
Heb je ook zo’n behoefte aan iemand die al jouw HR zaken oplost? Neem gerust, geheel vrijblijvend contact met mij op, ik denk graag met je mee.

Hoe werkt het?

Toekennen studententarief

“Simpel: uw studenten en scholieren leveren een studentenbewijs bij ons aan. Dit kan een printscreen zijn van de inschrijving bij DUO, of een kopie van het schoolpasje. Op dit pasje moet dan wel het huidige schooljaar vermeld staan.”
 

Meer voordelen

Hoog personeelsverloop?

“Als payroller nemen wij daarnaast ook alle uw administratieve taken over. Zeker handig voor bedrijven met een hoog personeelsverloop, van bijvoorbeeld studenten die na korte tijd weer vertrekken.” aldus Bart.

Adviseur spreken

Meer informatie

Benieuwd wat het studententarief voor uw bedrijf betekent? Neem dan contact op met Bart of één van onze andere adviseurs.
Zij helpen u om de totale kosten voor uw medewerkers in kaart te brengen.

Ja, ik wil meer weten
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.