Veelgestelde vragen

Risicobeheersing

Ondernemen is lef hebben en risico's durven te nemen. Maar, het hebben van personeel brengt ook risico's met zich mee waar u niet direct grip op heeft. Bijvoorbeeld doorbetaling bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wij vertellen u graag meer over hoe u uw werkgeversrisico's kunt beheersen. 

Hoe gaat Persoonality om met persoonsgegevens?

Persoonality is als werkgever wettelijk verplicht juist om te gaan met persoonsgegevens. Als inlener van Persoonality krijgt u hier ook mee te maken. Wat dat voor u betekent? Dat leest u hier. Lees verder

Wat is het verschil tussen een payrollorganisatie en een accountant?

Payroll of toch een accountant inschakelen? Weet ú als ondernemer wat een payrollorganisatie doet en wat een accountant doet? Wat is het verschil? En wat voor uw situatie voordeliger is? We leggen het helder aan u uit! Lees verder

Laat jouw tarief berekenen

Met de payrollcalculator bereken je online in vier stappen makkelijk jouw tarief. Direct inzicht in de opbouw van jouw payrollkosten. Handig toch? 

Wat kost payrollVraag direct offerte aan
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.