Wat is het verschil tussen een payrollorganisatie en een accountant?

Misschien heeft u op dit moment wel een accountant waarmee u samenwerkt, maar is een payroller als Persoonality wel een beter alternatief voor uw onderneming. In de praktijk krijgen we regelmatig vragen over het verschil tussen een payrollorganisatie en een accountant. Het is voor sommige ondernemers niet altijd duidelijk wat een payrollorganisatie doet en wat een accountant doet. In dit artikel, helderen we dit voor u op! Zo maakt u de beste keus voor uw bedrijf. 

 

Brutoloon medewerker
Reserveringen
Loonbelasting en premies
Personeelsadministratie, contractbeheer en salarisadministratie
Pensioen
Verzuim (geen eigen risico)
Gratis juridisch advies
Flexibiliteit
Eigen cao
Studententarief het hele jaar door
Extra voordelen

Laat jouw tarief berekenen

Met de payrollcalculator bereken je online in vier stappen makkelijk jouw tarief. Direct inzicht in de opbouw van jouw payrollkosten. Handig toch? 

Wat kost payrollVraag direct offerte aan

Meer weten

Wilt u meer weten over payroll? Bekijk dan ook onze pagina ‘Voordelen van payroll’. Liever persoonlijk advies? Neem contact op met één van onze medewerkers.   
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.