Van payroll horeca tot payroll metaal: 5 branches uitgelicht

Gepubliceerd: 10-03-2023

“Payroll is geschikt voor elke branche” is een stelling waar wij volledig achterstaan. Voor iedere branche is er namelijk wel een reden te bedenken waarom de overstap naar payrolling een goed idee is. Inmiddels werken we dan ook samen met ondernemers uit meer dan 50 verschillende branches. Nieuwsgierig naar de branches waar wij ervaring mee hebben en waarom deze branches geschikt zijn voor payrolling? Lees dan snel verder.

Payroll retail

Iedere donderdagavond tot een uur of 9 te bezoeken, iedere zondag een koopzondag – in de retail zijn vrijwel alle winkels 7 dagen per week open. Fijn voor klanten en natuurlijk de omzet, maar ook een uitdaging voor jou als ondernemer. Het sleutelwoord in retail is flexibiliteit en dat is precies het voordeel van payroll in de retail. Van wisselingen in het personeel tot de mogelijkheid van 3 contracten in 3 jaar, zulke flexibiliteit kan eenvoudig met payrolling.

Payroll horeca

Personeelswisselingen, onregelmatige uren, personeelstekort, risico’s op financieel en juridisch gebied, payroll in de horeca is niet meer weg te denken. Jouw personeel uitbesteden aan Persoonality betekent niet zelf meer te hoeven schakelen tussen instanties, hulp bij het vinden van nieuw personeel en lage kosten dankzij onze automatisch processen. Je kiest, motiveert en stuurt aan, wij doen de rest!

Payroll schoonmaak

Nog een branche met onregelmatige uren en behoefte aan flexibiliteit is de schoonmaakbranche. Jouw medewerkers krijgen te maken met wisselende diensten, de ene dag kort werken, de andere dag lang werken en hoe vind je nu echt goede schoonmakers? Dit brengt niet alleen veel geregel met zich mee wat betreft personeelsplanning, maar ook wat betreft personeelsadministratie. Payroll in de schoonmaak helpt je hierbij.

Payroll transport

Transport is een branche die blijft groeien. Hartstikke mooi, maar er zijn ook uitdagingen waar je mee te maken krijgt. Denk aan hoge werkgeverslasten, personeelstekort en regels en wetten die continu in verandering zijn. Dankzij payroll in de transport, ben je minder tijd kwijt aan alles wat hiervoor geregeld moet worden. De personeelsadministratie nemen wij op ons, ziekmeldingen handelen we af en zo kunt je de focus leggen op het ondernemerschap.

Payroll metaal

Misschien denk je bij de metaalbranche niet direct aan payroll, maar waarom eigenlijk niet? Wat we veel zien in de metaalsector zijn wijzigingen in wetten, regels en de CAO. Allemaal veranderingen waar je van op de hoogte moet en wilt blijven. Hierin kan payroll in de metaal veel voor je betekenen. Want wij ondersteunen je niet alleen bij administratieve zorgen en werkgeversrisico’s, maar ook bij alle wijzigingen in wet - en regelgeving.
 
Dit is nog maar een greep uit alle branches waarin wij van Persoonality jou van dienst kunnen zijn. Onderwijs, recreatie, ICT of techniek, in welke branche je ook werkzaam bent, wij zijn er voor jou en jouw medewerkers. Samen zijn we de beste werkgever.
 
Meer weten over payroll horeca, schoonmaken, metaal of een andere branche? Bel of stuur ons een mail en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Kennismaken?

Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel met 055 580 59 00

Neem contact op
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.