Hebben mijn payrollmedewerkers recht op scholing?

De ontwikkeling van jouw medewerkers vinden we belangrijk. Voor henzelf, maar natuurlijk ook voor de groei van je bedrijf. Daarom reserveren wij minimaal 1% van het totale brutoloon, per jaar, aan scholing van payrollmedewerkers. Dit kan een interne training zijn, maar natuurlijk ook extern. Daarnaast zijn de rechten over scholing ook opgenomen in de cao en/of arbeidsovereenkomst van de medewerker.

Hoe werkt het?

Samen met je medewerker bepaal je welke scholing het beste past. Waar wilt je medewerker in groeien? En waar ligt de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf? 

We spelen graag een rol in de ontwikkeling en opleiding van jouw medewerkers. Als werkgever kunnen wij een opleiding voor jouw medewerkers goedkoper inkopen en aanbieden. 

Gratis online trainingen via Persoonality

Jouw medewerkers profiteren bij Persoonality van gratis online cursussen en trainingen. Van commerciële- en managementtrainingen zoals presenteren en leiderschap tot cursus­sen op het gebied van veiligheid, social media, Microsoft Office en communicatie. M­edewerkers kunnen kiezen uit een lijst van meer dan 150 trainingen!

Werken jouw medewerkers al via Persoonality? Dan kunnen zij alle trainingen terugvinden in Jop. Log in op Jop via onderstaande button.

Ga direct aan de slag

Brutoloon medewerker
Reserveringen
Loonbelasting en premies
Personeelsadministratie, contractbeheer en salarisadministratie
Pensioen
Verzuim (geen eigen risico)
Gratis juridisch advies
Flexibiliteit
Eigen cao
Studententarief het hele jaar door
Extra voordelen
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.