Kennisbank

Onze expertise delen we graag 

Het doel is om snel toegang te bieden tot relevante informatie om klanten te ondersteunen met vraagstukken omtrent Payroll en de rol die Persoonality daarin pakt.

De impact van Generatie Z op werkgeverschap
Downloads De impact van Generatie Z op werkgeverschap De wereld verandert in rap tempo. Een nieuwe generatie stroomt nu de werkvloer op. Deze generatie heeft een grote impact op het ondernemerschap. Dit zijn de medewerkers van morgen, leer ze nu beter kennen.
Wat is het verschil tussen wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen?
Wetten en regels Wat is het verschil tussen wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen? Wanneer vakantieperiodes in zicht zijn komt standaard de vraag 'hoe zit het ook alweer met vakantiedagen?' Het verschil tussen deze verschillende soorten vakantiedagen, de wettelijke en bovenwettelijke, leggen we je hier uit.
In 5 stappen starten met een payroll constructie
Algemeen payroll In 5 stappen starten met een payroll constructie Start je binnenkort met payrollen? Wat een heerlijk vooruitzicht dat je je dan weer helemaal kunt storten op de inhoud van je werk in plaats van het regelen van randzaken. We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt hoe de overstap naar payroll in de praktijk gaat. We leggen het graag aan je uit.
Metaal- en elektrotechnieksector loopt voorop met skillspaspoort
Werkgeversmerk Metaal- en elektrotechnieksector loopt voorop met skillspaspoort De cao Metalektro is één van de eerste cao’s die de invoering en het gebruik van een skillspaspoort vastlegt. Hiermee loopt de branche voorop in de arbeidsmarkt. Lees hier waarom het invoeren van dit skillpaspoort loont.
Hoe zorg je dat medewerkers zich gewaardeerd voelen?
Werkgeversmerk Hoe zorg je dat medewerkers zich gewaardeerd voelen? Jezelf onderscheiden met een sterk employer brand (werkgeversmerk), is crucialer dan ooit in de huidige krappe arbeidsmarkt. Met een sterk werkgeversmerk val je meer op en lukt het beter om talent aan te trekken, te binden én te behouden.
1 2 3 4 5
Volgende