Wij krijgen een nieuwe familie!

Gepubliceerd: 14-06-2022

Timing, en daarmee Persoonality, wordt onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN. Met deze overname treedt het bedrijf toe tot de top 3 van tijdelijke personeelsdiensten in Nederland. De verkoop past in de langjarige strategie van ADG dienstengroep om meer focus te leggen op de facilitaire dienstverlening. Naast Timing Uitzendbureau en Persoonality worden ook de merken In Person, Doordoeners en Youbahn overgenomen.

Timing heeft de ambitie om de meest gewaardeerde regisseur van flexibele arbeid en payrolling te zijn. Met de overname versterken we onze positie en zijn we nog beter in staat om onze payrollmedewerkers, flexkrachten en klanten van dienst te zijn. PROMAN is bekend met de expertise van payrolling en voegde afgelopen najaar het Franse payrollbedrijf Coalise aan het bedrijf toe. Met PROMAN zijn we onderdeel geworden van een krachtige Europese familieonderneming die zich volledig richt op personeelsdiensten. Dit specialisme, gecombineerd met onze ambitie en hun wens een stevige positie in de Nederlandse markt op te bouwen, geeft een impuls aan de verdere ontwikkeling van Timing.

Persoonality blijft Persoonality zoals je dat van ons gewend bent. Sterker nog, door de overname en het wereldwijde en Europese netwerk van PROMAN zal onze zelfstandige groeistrategie een impuls krijgen en wordt onze propositie in Nederland verstevigd. Verder blijven we gewoon doen wat we altijd deden: goed zorgen voor onze klanten, payrollmedewerkers en flexkrachten.

Wie is PROMAN?
PROMAN is, net als Persoonality en haar huidige moeder ADG dienstengroep, een familiebedrijf. PROMAN, opgericht in Manosque in 1990, is de 4e grootste Europese speler in de uitzendmarkt en human resource en actief in 16 landen. PROMAN groep is actief in België met de merken Agilitas, Amplo en Ascento en in Nederland met Luba, E&A en Interchange. Met meer dan 700 vestigingen wereldwijd (exclusief Timing en haar merken), waaronder in Frankrijk, België, Polen, Kroatië en Roemenië, en 75.000 werkende uitzendkrachten per dag, bedient PROMAN meer dan 45.000 bedrijven in verschillende sectoren waaronder food, productie en logistiek.

Goedkeuring ACM / ondernemingsraad
De verkoop van Timing is nog onder voorbehoud van goedkeuring van de ondernemingsraden en de ACM en zal naar verwachting in Q3 2022 zijn afgerond. ADG behoudt een minderheidsbelang om de overgang soepel te laten verlopen.

CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.