ADG Congres ‘De Wil van!'

Gepubliceerd: 27-01-2016
Op dinsdag 15 maart organiseert de ADG dienstengroep voor het 7e jaar op rij het ADG congres met het hoofdthema ‘Wat komt er op ons af’ in Spant! in Bussum. 
Dit jaar staat de ‘Wil van Nederland’ centraal. Hoe creëren we de ‘Wil’ om er samen iets van te maken in een samenleving vol veranderingen? Een sterke line up van erkende topsprekers geeft, onder leiding van oud Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet, ieder vanuit een eigen invalshoek zijn of haar visie op het thema. Klanten van Persoonality zijn van harte uitgenodigd voor dit inspirerende congres.

 
De Wil is wat mensen drijft, waar mensen voor staan, waar mensen voor gaan. De Wil is het begin van het realiseren van de mooiste dingen. Hoe werkt precies de Wil? Hoe kun je deze beïnvloeden en wat is dan de Wil van Nederland als het gaat om politiek, ondernemerschap, innovatie en creativiteit?

Programma
11:15 uur Ontvangst
12:15 uur Opening
12:25 uur Ron Steenkuijl, inleiding op de Wil van!
12:30 uur Margriet Sitskoorn, hoe werkt de Wil in ons brein?
13:00 uur Ton Heerts, De Wil van Nederland vanuit werknemersperspectief
13:15 uur Michaël van Straalen, De Wil van Nederland vanuit ondernemersperspectief
13:30 uur Debat FNV en MKB Nederland over De Wil van Nederland
13:45 uur Pauze
14:15 uur Yuri van Geest, de Wil om onze toekomst te innoveren
15:00 uur Daan Roosegaarde, de Wil om het verschil te maken
15:45 uur Netwerkborrel
17:00 uur Einde

Aanmelden
ADG Congres ‘De Wil van!’ vindt plaats op dinsdag 15 maart 2016 in Spant! in Bussum. Aanmelden is gratis en kan tot één dag voor het congres. Meer informatie en aanmelden kan via de website www.watkomteroponsaf.nl
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.