Update Persoonality app beschikbaar

Gepubliceerd: 1-02-2016
Vandaag lanceren we een update van de Persoonality app. Om ervoor te zorgen dat opdrachtgevers en werknemers nog makkelijker, sneller en slimmer toegang hebben tot gegevens, heeft de app een compleet nieuw design en is de navigatie verbeterd. Via een menu met icoontjes onderin het scherm, is het switchen tussen schermen nu veel makkelijker.

Maar niet alles is nieuw. De huidige functionaliteiten zoals het invoeren en accorderen van gewerkte uren en het inzien en downloaden van loonstroken blijven hetzelfde. Alle facturen staan overzichtelijk op één plek en alle documenten per medewerker worden gebundeld in een persoonlijk dossier. Daarnaast kunnen werknemers met één druk op de knop de uitbetaaldata in de eigen agenda te zetten. Zo hebben werkgevers en werknemers altijd en overal de personeelsgegevens bij de hand. 


Downloaden

De vernieuwde app is vanaf 1 februari beschikbaar voor iOS en Android. De Persoonality app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. Heeft u de app al op uw telefoon staan, dan is het alleen een kwestie van de app updaten.  

 
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.