De horeca-uitdaging: volle terrassen en goed personeel

Gepubliceerd: 5-03-2019
Geschreven door: Persoonality
Wie had gedacht dat februari al een paar prachtige zomerse dagen zou opleveren?
Heel Nederland heeft al mogen genieten van de eerste zonnestralen. De terrassen zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten en zaten meteen bomvol. Horecaondernemers zijn daarom minstens zo blij met het mooie weer. Maar kunt u als horecaondernemer deze onverwachts mooie en waarschijnlijk drukke dagen goed ondervangen met de personele bezetting?

 
In de horecabranche kan een goede personele bezetting bij een ondernemer tot de nodige kopzorgen leiden. U staat regelmatig voor meerdere uitdagingen, want u wilt het wel goed geregeld hebben. Een vol terras met goed personeel is staat namelijk garant voor een mooie omzet die u niet wilt mislopen. Toch hoeft u waarschijnlijk niet alle dagen met volle bak personeel te draaien en werkt u daarom het liefst met verschillende contractvormen, zodat u werknemers flexibel in kunt zetten. Nadeel: dit leidt tot veel administratie.
 
De oplossing!
Payrolling is een uitstekende manier om (een deel van de) HR-zaken uit handen te nemen. Het allergrootste voordeel is dat u zich dan namelijk gewoon kunt richten op dat waar u goed in bent en dat is ondernemen. Met payroll geeft u uw personeelsadministratie uit handen. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken om contracten of de salarisuitbetalingen. Daarnaast hoeft u niet te schakelen met verschillende instanties.
Uw personeel heeft er verder geen omkijken naar en zij weten zeker dat alles financieel goed geregeld is.
 
Wilt u een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs om te horen wat payroll voor uw horecaonderneming kan betekenen? Neemt u contact met ons op en we praten u helemaal bij.
 

Kennismaken?

Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel met 055 580 59 00

Neem contact op
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.