Hebben mijn payrollmedewerkers recht op scholing?

Gepubliceerd: 13-07-2023

Ontwikkeling van jouw medewerkers is belangrijk. Voor hen, maar natuurlijk ook voor de groei van jouw bedrijf. Daarom besteedt een goede payroller minimaal 1% van het totale brutoloon per jaar aan scholing van payrollmedewerkers. Dit kan een interne training zijn, maar natuurlijk ook extern. Daarnaast zijn de rechten over scholing ook opgenomen in de cao en/of arbeidsovereenkomst van de medewerker.

Hoe werkt het?

Samen met jouw medewerker bepaal je welke scholing het beste past. Waar wilt jouw medewerker in groeien? En waar ligt de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf? 

Een payroller heeft natuurlijk ook een rol in de ontwikkeling en opleiding van jouw medewerkers. Bijvoorbeeld door op tijd te signaleren van de behoefte van jouw medewerker, de coördinatie en het afstemmen van de scholing. Als grote werkgever kunnen wij een opleiding voor jouw medewerkers goedkoper inkopen en aanbieden. 

Gratis online trainingen via Persoonality

Jouw payrollmedewerkers profiteren bij Persoonality van gratis online cursussen en trainingen. Van commerciële- en managementtrainingen zoals presenteren en leiderschap tot cursus­sen op het gebied van veiligheid, social media, Microsoft Office en communicatie. Payrollm­edewerkers kunnen kiezen uit een divers aanbod van meer dan 150 trainingen!

Werken jouw medewerkers al via Persoonality? Dan kunnen zij alle trainingen terugvinden in Jop.

CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.