Blog

Wet- en regelgeving

Wetten en regels veranderen continu. Dit vergt veel aandacht, terwijl jij je juist wilt focussen op het ondernemen. Wij nemen de juridische werkgeverslasten van je over en houden je op de hoogte van relevante informatie. 

29-06-2022

Wettelijk minimumloon per 1 juli 2022 verhoogd

Het wettelijk minimumloon (WML) gaat per 1 juli 2022 omhoog met 1,81%.  Lees verder
23-06-2022

Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

Als gevolg van Europese wetgeving wordt met ingang van 1 augustus 2022 de nieuwe wet ‘wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden’ (Wet TVA) ingevoerd. Werkgevers zijn vanaf augustus verplicht om medewerkers volledig, én op een begrijpelijke manier, te informeren over de arbeidsvoorwaarden. De wet is gebaseerd op een EU-richtlijn. Dit houdt in dat de wetgeving bindend is voor alle EU-landen, maar dat deze nog verder ingevoerd moet worden in de Nederlandse wetgeving. Lees verder

Houd jij het nog bij? De veranderingen in de wet- en regelgeving.

Als HR-specialist is onze kennis altijd up-to-date. Neem contact op met één van onze accountmanagers of relatiebeheerders.

Vraag offerte aanBel me terug

CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.