Hoe zijn payroll kosten opgebouwd?

Bij de beslissing om wel of niet over te stappen op payroll, zijn kosten ook een belangrijk onderwerp. Dat snappen we maar al te goed. De vraag “hoe zijn de payroll kosten opgebouwd?” horen we dan ook vaker. Daarom leggen we u graag uit hoe de payrolltarieven van Persoonality zijn opgebouwd.

De payroll kosten voor u op een rij

Over ons payrolltarief zijn we altijd transparant, u wilt natuurlijk wel weten waar u voor betaalt. Ieder tarief is uniek. Het bedrag wordt gebaseerd op het bruto uurloon van uw medewerker X de omrekenfactor. De omrekenfactor wordt weer bepaald aan de hand van de de inhoud van uw overeenkomst met de payroller. Wat die overeenkomst bij ons inhoud? In ons payrolltarief zijn de volgende 11 zaken meegenomen. Dit zit dus bij uw payroll kosten inbegrepen. 
 

Laat uw tarief berekenen

Met de payrollcalculator berekent u online in vier stappen makkelijk uw tarief. Direct inzicht in de opbouw van uw payrollkosten. Handig toch? 

Wat kost payrollVraag direct offerte aan
CookieLevelFunctional Jouw huidige cookie level: Functioneel
Ons doel is om ondernemers te ondersteunen bij het werkgeverschap. Daarvoor gebruiken we jouw surfgedrag op persoonality.nl. Op basis hiervan kunnen we jou content laten zien waarvan we denken dat die beter bij jou past, in plaats van video's of blogs waar je waarschijnlijk minder mee hebt. 

Vind je dit oké?  Klik dan op 'akkoord'.